Mes norime Armani ir Hugo Boss: Migrantai iš Afrikos Italijoje reikalauja dizainerių drabužių

Algimantas Lebionka
+ 8 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/mes-norime-armani-ir-hugo-boss-migrantai-...
7534-10-30 (2016 г.), читали 1775
0

Kiekvieną dieną į Italiją perkeliami tūkstančiai nelegalių migrantų iš Afrikos. Kontrabandininkai juos valtimis transportuoja į neutralius vandenis, tada iškviečia „gelbėtojus“, kurie juos perveža į Italiją. Šis organizuotas nusikaltimas tęsiasi jau ne pirmi metai. Italija dūsta nuo masės įžūlių laukinių negrų, kurie kaip skėriai niokoja šią valstybę. Nekviestų svečių apetitai auga, dabar jie jau reikalauja geriausių Italijos dizainerių drabužių, batų, masažisčių ir t.t. Apie tai rašo portalas Breitbart. Sardinijos gyventojai jau neapsikenčia tų socialinių parazitų, ir sako „ar ne laikas juos pakrauti į laivus ir vežti atgal į Afriką?“

Breitbart rašo, kad šią savaitę migrantai iš Afrikos išėjo į protesto demonstraciją, blokavo gatvę, ir reikalavo, kad Italija juos aprengtų žinomų dizainerių drabužiais, o ne tuo ką jiems siūlo Caritas. Šie drabužiai jiems netinka, nes nėra žinomų brendų etikečių.

Lorenzo Chinalleto, kurio viešbutyje „Hotel Byron“ Venecijos provincijoje gyvena afrikiečiai pasakė, kad jie „nori dizainerių Armani ir Boss drabužių, ir Pirelli batų“. „Kai jie atvyko, pas visus juos buvo smartfonai“, – pasakoja Chinalleto.

reklama

Viešbutyje „Hotel Byron“ gyventojai, užtvėrę gatvę, piktinosi ir maistu. Jiems netinka italų pasta. Atvykėliai daugiausiai iš Senegalo, Nigerijos, Somalio, Mali ir Ganos, pranešė vietos laiktraštis Il Gazetino.

Šie nelegalūs ekonominiai migrantai, nieko bendro neturintys su pabėgėlais, dažnai patenka į pirmus Italijos laikraščių puslapius, kai jie protestuoja prieš gyvenimo sąlygas šalyje, kuri pastaruoju metu ir taip stipriai nukentėjo nuo kelių stiprių žemės drebėjimų.

Breitbart pasakoja, kad gegužės mėnesį grupė „nepilnamečių vaikų“ protestavo, nes „mieste per mažai pramogų“. Po to, kai jie pilnai sunaikino apgyvendinimo centrą, juo jau nebuvo įmanoma panaudoti, VRM pervežė migrantus į ištaigingą viešbutį.

Birželio mėnesį, migrantai gyvenantys mažame Sardinijos miestelyje protestavo kelias dienas, reikalaudami geresnio maisto, televizoriaus kiekviename numeryje, o taip pat autobuso kiekvieną dieną, kad juos vežtų į salos sostinę Kaljari. Įtampa miestelyje išaugo, negrai mosavo pagaliais ir sudaužė daiktus viešbutyje. Politikas iš Marčello miestelio Sardinijoje taip komentavo šį incidentą. „Tai neleistina mums, kad toliau priimti šituos žmones, kurie nevertina vaišingumo, gyvenimo veltui viešbutyje, maitinimo“.

„Tai labai paprasta, kad apkaltinti mus rasizmu ar ksenofobija, bet mes atsisakome kęsti šitą neteisybę Sardinijos žmonių atžvilgiu,“ – pasakė politikas ir pažymėjo, kad tai raumeningi vaikinai ir visi turi paskutinio modelio aifonus.

„Aš sakau, jeigu jie nori, kad būtų televizoriai kiekviename kambaryje ir netgi masažistės, jie turi būti pakrauti į laivą ir išsiųsti nedelsiant atgal į Afriką. Su „one-way ticket”.

Italijos premjeras Matteo Renzi yra pasakęs, kad nelegalūs ekonominiai migrantai yra nepakeliama našta Italijai. Pernai jie kainavo šaliai 1 milijardą eurų, šiemet jie kainuos 1,5 milijardus.

Kyla klausimas, kam tarnauja Europos Elitas, kad jis tiesiog paranojiškai nori pribaigti Senąjį kontinentą ir nuolatos veža šituos socialinius parazitus.

Algimantas Lebionka

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
8   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают