Išdūrė juos rusai - III pasaulinio, kurio taip reikia JAV, nebus

Versijos.lt
+ 42 - 7
Автор: Versijos.lt
Источник: https://www.facebook.com/milda.bartasiunaite...
7534-10-22 (2016 г.), читали 5126
0

Tas keistas jausmas, kai dar kartą įsitikini, jog mūsų analytikai, karo, politikos ekspertai yra verti lygiai šūdo. Ir dar be pagaliuko.

Vakar rusai nugesino eilinį jankių bandymą išprovokuoti III pasaulinį kitų rankomis.

Ir mirtina tyla.

Mirtina tyla, nes operacija gėdingai žlugo: Radar data proves Belgian F-16s attacked village near Aleppo, killing 6 - Russia

Atsimenat, kad Rusijos generolas oficialiai pažadėjo numušti bet kurį skraidantį objektą, kuris kirs Sirijos oro erdvę. Teigė, jog muš ryžtingai ir nesiaiškindami, kas ir kokiu tikslu skrenda.

Atsimenat?

O juk vakar naktį du Belgijai priklausantys naikintuvai F16 ne tik kad įskrido, bet ir paskraidžiojo. Ne tik paskraidžiojo, bet ir bombų ant civilių pamėtė.

reklama

Logiškai mastant, viso pasaulio presstitutai minimum savaitę turėtų pikdžiugiškai šieptis iš Rusijos karinių pajėgų vadų, kurie „prafukino du lėktuvus ir jų nenumušė, nors ir žadėjo…“

Tyla.

O žinot kodėl?

Tie du Belgijos Falcon’ai, kurie, pagal jankių planą, turėjo tapti masalu, o po to ir „Rusijos agresijos aukomis“ buvo ypatingi. Ypatingi tuo, kad apie jų fatalią misiją žinojo ir pritarimą davė toli gražu ne visi, kam priklauso pagal pareigas Belgijos vyriausybėje. Drąsiai galima tvirtinti, kad tai artimiausių jankių sąjungininkų sąmokslas. Analogiškas tai Turkijos operacijai, per kurią buvo numuštas Rusijos bombonešis. Jankiams paliepus, tskant.

Taigi, vakar naktį du Belgijos Falconai JANKIAMS PALIEPUS, įskrido į Sirijos oro erdvę. O jankiai, užėmę kvapą laukė, kada čia tie ruskiai pagaliau paspaus žėmė-oras raketos mygtuką.

Jūs įsivaizduojat kontekstą?

Hillary per paskutiniuosius prezidentinius debatus, kai juos žiūri šimtamilijoninė publika visame pasaulyje, išeina ant scenos ir paskelbia, kad: „Ką tik Putinas numušė du Belgijos naikintuvus, kurie priklausė NATO koalicijai Sirijoje. Visa Europa ir Amerika verkia didvyrių… Amerika pažada, kad nepaliks Europos nelaimėje. Kokio jums prezidento reikia, Amerika? Principingo ir nepriklausomo, ar tokio, koks yra šitas (beda pirštu į Trump’ą) Bloody Putin’s puppet?“

Jaučiat jėgą?

Ar suprantat, kad jankių istablishmentui tokia sąvoka kaip „moralinis dugnas“ – neegzistuoja?

Jankiams reikia karo Europoje ir Killary valdžioje. Mirtinai reikia, nes priešingu atveju – žopa doleriui ir visai jankių hegemonijai. Dėl šių tikslų jie ne tik savo, bet ir ateinančių septynių kartų sielas parduos.

Išdūrė juos rusai.

Per visas ertmes padarė.

Kaip gražiai…

Kaip dailiai…

Eina sau


85% Плюс 85% Plus
15% Минус 15% Minus
42   7
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают