Švedija – tarptautinio terorizmo inkubatorius

Šauksmas.lt
+ 3 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/18035.html...
7534-10-21 (2016 г.), читали 1872
0

Tarptautinių teroristų, kurie Sirijoje ir Irake pjovė žmonėms galvas, niekas neareštuoja Švedijoje, neteisia ir nesodina ilgiems metams į kalėjimą. Teroristai čia vos ne laukiami svečiai. Čia jiems valdžia suteikia nemokamą būstą, rengia nemokamus vairavimo kursus, ir nurašo skolas bankams, kurias šie turėjo prieš išvykdami žudyti nekaltų žmonių į Siriją ir Iraką. Visą šį tarptautinio terorizmo balių, kurį organizuoja Švedijos valdžia, apmoka Švedijos mokesčių mokėtojai iš savo kišenės.

Breitbart pasakoja, kaip kelios Švedijos savivaldybės planuoja „reintegruoti“ teroristus grįžtančius iš Artimųjų Rytų.

reklama

Lundo miesto savivaldybės kovos su ekstremizmu koordinatorė Anna Sjöstrand pasakė, kad sugrįžę teroristai „turi gauti tokią pačią pagalbą, kaip ir kiti, kas ieško mūsų pagalbos. Negalima pasakyti, kad todėl kad jūs padarėte neteisingą pasirinkimą, jūs neturite teisės sugrįžti ir gyventi mūsų visuomenėje“.

Kaip pranešė „Švedijos radijas“ tokiu štai būdu šiuos grįžtančius tarptautinius teroristus, su kuriais kovoja jau antrą dešimtmetį visa pasaulio visuomenė, ruošiasi integruoti Borlänge, Malmö, ir Örebro miestai.

Tačiau net ir Švedijoje ne visi yra tarptautinio terorizmo kolaborantai. Net ir ten pasigirsta protingų balsų. Magnus Norell, mokslinis Artimųjų Rytų ir terorizmo ekspertas, sako, kad valdžia neturi elgtis su islamu, kaip su kitomis ekstremizmo rūšimis. Jis perspėja, kad valdžios nesugebėjimas nubausti teroristus, kurie sugrįžta, stimuliuos žmones užsiimti terorizmu. Jis pasakė, kad „islamo ekstremizmas sudaro didžiausią pavojų, ir reikalauja daug ryžtingesnių veiksmų iš politikų ir valdžios pusės“. Bet Švedijos valdžia mano kitaip. Ji Švediją pavertė tarptautinio terorizmo inkubatoriumi.

Šaltinis


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают