Liberali moralė yra labai naudinga narkomafijai

Anonimusas
+ 7 - 0
Автор: Liutauras Mituzas
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004720276610...
7534-09-24 (2016 г.), читали 2256
0

Pamatę šį paveikslėlį suprantame kodėl turtingose šalyse reikalingas liberalizmas ir tolerancija. Kam naudingi liberalūs įstatymai? Liberali moralė yra labai naudinga narkomafijai.

Įsivaizduokime egzistuoja netolerantiška narkotikams visuomenė turinti pinigų. Kaip padaryti, kad visuomenė atiduotu pinigus narkotikams?

1) Skatinti liberalizmą,

2) pirkti mokslą kuris atranda medicininius narkotikus ir

3) šviesti jaunus žmones pratinant prie maisto sumaišyto su narkotikais.

reklama

Vaikams nereikia suleisti ar girdyti narkotikų per prievartą, galima tai padaryti keičiant moralę ir vertybes. Užaugusi karta atiduos pinigus verslui.

Tolerancija narkotikams yra teigiamas požiūris ne tik į narkotikų vartojimą bet ir jų sukurtus neigiamus reiškinius.

Įsivaizduokime tolerantišką organizmą bakterijoms, virusams ir cheminėms medžiagoms. Daugelis pasakys, kad toks organizmas esant galimybėms užsikrės neigiamais išoriniais veiksniais, bakterijomis virusais ir t.t.

Įsivaizduokime žmogui tolerantišką skausmui. Tai didžiulį tragedija tėvams, nes skausmo nejaučiantis vaikas daugiau susižeis, nudegs ar sušals.

Moralinė tolerancija yra ta forma, kada žmogus nesupranta blogo reiškinio o jį priima kaip visiškai suprantamą. Tai pati pavojingiausia tolerancijos forma. Žmogus kuris yra tolerantiškas virusams ar bakterijoms gers vaistus tikrinsis sveikatą, žmogus kuris tolerantiškas skausmui vengs susižeisti, bet morališkai tolerantiškas žmogus toleruos viską kas yra blogai, vartos narkotikus elgsis prieš gamtos dėsnius.

Narkomafijos verslui reikia ne moralinės tolerancijos bet pinigų todėl jie skatina visas įmanomas tolerancijos ir laisves formas tam, kad paimtų pinigus.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают