Tarptautinės taikos dienos proga mirė Leonidas Donskis – Lietuvos LIBERAZMO tėvas, Ukrainos chuntos ir visokių LGBTistų gynėjas

Anonimusas
+ 21 - 2
Автор: Laurynas Ragelskis
Источник: http://ldiena.lt...
7534-09-21 (2016 г.), читали 3207
0

leonidas-donskis-67262374.jpg
Turėtų vaikų - būtų ką užjausti, o dabar – tegu chazarai ir aškenaziai su savo palaižūnais verkia.

Štai kaip atrodo socialinė higiena:

– kai žmonės miršta anksčiau laiko nuo alkoholio, narkotikų ir kitokių – nefizinių LIBERAZMO IDEOLOGIJOS NEŠAMŲ susinaikinimo būdų.

Ir apskritai – pavojinga savo AUTORITETU VISUOMENĖJE ginti chuntistines išgamas ir žudikus, taip prisidedant prie jų nusikaltimų:

“Pranešama, kad 5:30 jis susmuko Vilniaus oro uoste. Atvykę greitosios pagalbos medikai bandė gaivinti filosofą, tačiau pastangos jau buvo bevaisės. Filosofas ruošėsi skrydžiui į Ukrainą, BNS sakė Vytauto Didžiojo universiteto rektorius profesorius Juozas Augutis.”

Net neabejoju, kad žmogelį sudraskė mentalinė šizofrenija - kai prisistatinėdamas “taikos apologetu” tuo pačiu stojo į pasaulinio teroristo ir jo chazariškų vietininkų pusę:

reklama

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/interviu/leonidas-donskis-rusija-gali-sunaikinti-ukraina-kaip-sali-bet-ne-ukrainiecius-kaip-tauta-599-486974

Juo labiau simboliška, kad šiandien “Tarptautinė TAIKOS diena”.

“Gerai arba nieko” apie mirusius kalbėjo išgamų, iškrypėlių ir plėšikų civilizacijos atstovai – senovės romėnai. Mes nesame romėnai, todėl apie nabašnikus galime kalbėti tai, ko jie nusipelnė savo darbais:

„Vienas dalykas yra aiškus – grėsmė iškilusi Ukrainos valstybei, bet ne ukrainiečių tautai. Ji tikrai gimsta mūsų akyse. Sakykite, ar daug yra Europos sostinių, kuriose žmonės eitų mirti už Europą? O Ukrainoje žmonės mirė už Europos idėją. Manau, tai tik įrodymas, kad mūsų akyse gimsta istorija“ – pasakė abstraktusis humanistas L. Donskis ir po pusantrų metų nukeliavo ten, kur jo gentainių chuntos perversmininkai pasiuntė dešimtis tūkstančių Ukrainoje gyvenančių rusų.

O štai, Lietuvos LIBERAZMO tėvas advokatauja už nužudymą ir turto grobstymą 10 metų atsėdėjusiam gentainiui iš buvusių Rusijos oligarchų:

leonidas-donskis-ir-michailas-chodorkovskis-66935986.jpg
Du aškenaziai aiškinantys gojams, kaip tie turi gyventi, kad aniems būtų gerai

Ištraukų iš jo LGBTistinės propagandos nededu - galės pederastai auksinėmis raidėmis jam ant antkapio išraižyti.

Šalom, škia.


91% Плюс 91% Plus
9% Минус 9% Minus
21   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают