Vokiška „demokratija“: Rinkimų Belyne išvakarėse vandalai sudegino AfD pirmininkės Frauke Petri automobilį

Algimantas Lebionka
+ 7 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/vokiska-demokratija-rinkimu-belyne-isvaka...
7534-09-18 (2016 г.), читали 1297
0

GettyImages-499033748-640x480

Opozicinių partijų lyderių terorizavimas – yra Angelos Merkel režimo kasdienė praktika. Vokietijos valdžia iš kultūrai skiriamų lėšų finasuojas „antifa“ ir kitas kairiųjų ekstremistų grupuotes, o šie vandalai trorizuoja opozicijos politikus: teplioja jų namus, puldinėja gatvėse jų vaikus, šeimos narius, siuntinėja grasinimus, naikina jų turtą. Teroras tampa Angelos Merkel režimo neatskiriama dalimi.

Vietiniai rinkimai federalinėse Vokietijos žemėse parodė, kad Merkel partija neturi palaikymo dėl jos antivokiškos „atvirų sienų politikos,“ todėl vietinių rinkimų išvakarėse, matomai, iš įtūžio ir buvo sudegintas Alternatyva Vokietijai partijos, pasisakančios prieš masinę imigraciją, pirmininkės Frauke Petri asmeninis automobilis.

Berliner Morgenpost rašo, kad Leipcigo policija atmetė techninę automobilio gaisro priežastį ir skaito, kad tai buvo padegimas. Frauke Petry pranešė, kad tai jau antras jos automobilio padegimas. Pernai Berlyne buvo sudegintas ir kito AfD politikės Beatrix von Storch automobilis.

reklama

AfD partija rinkėjų yra vis labiau palaikoma ir tai siutina valdančiuosius liberalfašistus. Kaip tik jie nevadina opozicijos: ir „populistais“, ir „rasistais“, ir „fašistais“ ir pan. Tai nepadeda. Rinkejai mato, kad Merkel tai užsienio interesų partija, kad tai antivokiška partija. Per organizuojamus mitingus piliečiai nuolatos nušvilpia Merkel. Vokiečiai nori gyventi Vokietijoje, o ne globalizmo barake su „atviromis durimis“, jie pavargo nuo pabėgėlių – socialinių parazitų teroro ir prievartos.

medien_afd-440x227

Prieš dvi savaite įvykusiuose vietos rinkimuose AfD partija sutriuškino Merkel Maklenburge ir nustūmė jos krikščionis demokratus į trečią vietą.

Palinkėkim AfD partijai sėkmės šiandieniniuose rinkimuose Berlyne ir pralaimėjimo Merkel liberalfašistams, Vokietijos ir visos Europos naikintojams.

petry-auto-c9d551fd-61ac-4874-8a09-51666fa77169

Algimantas Lebionka

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают