Užkalnis ir jo sugulovė nuo šiol Fekalines lazdeles marozams platins per spaudą

Anonimusas
+ 12 - 1
Автор: Užkalmanauskas
Источник: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2058637931...
7534-09-14 (2016 г.), читали 4055
0

Brangieji mano, šiandien yra ta diena, kur pakeis Lietuvą, o vėliau ir visą pasaulį. Nuo šiandien Lietuva pagaliau turės ką skaityti, nes iki šiol neturėjo. Nuo šiandien geriausias Lietuvoje žurnalas jau visose "Maximose" , visose kebabinėse ir visuose McDonald's - visose vietose, kur jūs iki šiol ieškojote kultūros, bet nerasdavote. Dabar jau rasite.

Atsiprašau, kad taip vėlai kreipiuosi į jus, mano mielieji, bet tai todėl, kad kantriai laukiau šios dienos, o sulaukus reikėjo pagerbti svarbiausius Lietuvos žmones ir pasirūpinti, kad jie turėtų, ką skaityti. Pagerbiau Lietuvos patriarcho V.Landsbergio šeimą, taip pat Vilniaus patriarcho A.Zuoko šeimą, bei Delfi patriarchės Monikos-Garbačiauskaitės šeimą. Be jų nebūtų manęs.

O dabar trumpai apie "Užkalnio žurnalą", kuris, kaip jau sakiau, bus geriausias Lietuvoje ir pasaulyje. Jis taip pat bus brangiausias Lietuvoje, nes aš esu brangiausias brandas ir visi pigesni prekės ženklai manimi patikėjo.

reklama

Aš taip pat esu leidėjas, o mano romantiškoji Fausta laimėjo viešąjį pirkimą į vyriausiosios redaktorės vietą. Mokėjo ilgai. Ir dar mokės.

Tai bus žurnalas apie marozus ir marozams. Tai yra, tai bus žurnalas jums ir apie jus. Nes jūs esate Lietuvos syvai, jos krauju aplaistytos žemės dulkės, jūs visada man ištikimai tarnavote, pirkote mano puodelius, mano kelnaites, mano koldūnus. Žinau, kad pirksite ir mano žurnalą, nes jums manęs reikia. Ir man jūsų reikia, nes be jūsų aš būčiau niekas. O dabar esu leidėjas.

Aš pažadu patenkinti visus jūsų maroziškus poreikius. Žurnale rašys geriausi Lietuvos autoriai. Pirmame numeryje rašo A.Zuokienė, A.Bačiulis,A.Užkalnis, Geležinė Lapė. Pristatome interviu su vienu geriausiu Lietuvos atlikėju I.Kofu, pasakojame, kaip man pavyksta jus įtikinti pirkti viską, ką aš darau.

Antram numeriui, kuris pasirodys Faustos dvejų metų dalyvavimo viešajame pirkime proga jau sutarėme su kitais geriausias Lietuvos autoriais: A.Landsbergiene, Rokiškiu Rabonovičiumi, Geležiniu Kiškiu ir, žinoma, A.Užkalniu. Taip pat pristatysime dar vieną geriausią Lietuvos atlikėją D,Butkutę. Nes Kaunas visada bus mano didžioji meilė. Papasakosime, kaip įtikinsime jus pirkti mėlynus džemperius po šempenkis eurus ir ožio statulėles po 19,99.

reklama

Internete geriausio Lietuvos žurnalo nebus. Nes internetas yra nemokamas, o brangiausi Lietuvos brandai nemokami nebūna.

Žurnalą galėsite prenumeruoti, prenumeratą platins pagrindinis Lietuvos naujienų portalas DELFI, kuris jau seniai mane platina. Galima bus prenumeruoti 5 metams. Už tai gausite puodelį nemokamai. Prenumeratoriams bus loterija - prizas breakfast with Fausta (reikės susimokėti).

Kai kurie runkeliai ir čikenfaktoriai jau suskaičiavo, kad tualetinio popieriaus galima įsigyti nuo 4 iki 10 kartų pigiau, nei kainuoja mano žurnalas, supjausčius jį tualetinio popieriaus dydžio lapeliais. Tai tiesa, bet mano žurnalo popierius tam reikalui per kietas, todėl jis ir brangesnis.

Mano skaitytojai taip pat domisi, kodėl pasirinkau tokią įdomią kainą. Kodėl 6,99 euro, o ne 3,99 ar 8,99? Čiutočki dėmesio ir tuoj jums viskas bus aišku.

3,99 brangiausiam Lietuvos brandui būtų piguva. 8,99 būtų biskuti overpay net marozmas. Nors vis tiek atsirastų, kas perka, nes mano kelnaites iš Kinijos pirko ir už 100 litų.

Anyway, 6,99 yra todėl, kad Fausta padarė mane romantiku. Nesuprantate? Žėkite, marozai. Ką reiškia 69? Tai Fausta ir aš, ir mūsų meilė. O ką reiškia dar 9. Tai aš, nes manęs daug daugiau negu Faustos. Nors jis sparčiai mane vejasi. Clear, dumb assholes?

Tiražas - 10 000 Skaičiuoti mokate? Skaičiuokite. Jei gerai pirksite, o jūs pirksite, nes aš jums sakau pirkti, tai per ketvirtį gaunasi mano ir Faustos meilė padauginta iš dešimties. Atmetus costus, liks apie 40k. Padengs koldūnus ir dar liks naujai kebabų linijai. Bet apie ją kitą kartą.

Nepamirškite, jau rytoj, visose "Maximose" ir visose kebabinėse bei "Lukoil" degalinėse.

UPD. Dar manęs klausia, kodėl advertising fotkėje mes su Fausta rodome jums savo brandinius liežuvius. Atsakymas labai paprastas: o ką jums daugiau rodyti, marozai? Vidurinį pirštą? Vis tiek nesuprasite.

Todėl pirkite ir neklausinėkite. Ačiū jums, kad esate. Be jūsų nebūtų mūsų.


92% Плюс 92% Plus
8% Минус 8% Minus
12   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают