Amerikiečiai apie Obamą. Melagis, verksnys, homoseksualistas, nevykėlis ir psichas

Versijos.lt
+ 8 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/amerikieciai-apie-obama-melagis-verksnys-...
7534-09-06 (2016 г.), читали 2019
0

Paprasti JAV piliečiai, žinomi žurnalistai, stambūs politiniai veikėjai ir milijardieriai konstatuoja, kad jų prezidentas neadekvatus. Donaldas Trampas pavadino Obamą psichu, šitaip prisijungdamas prie tų, kurie kalba apie Baltųjų rūmų šeimininką kaip apie verksnė, melagį, homoseksualistą ir netgi neteisėtą prezidentą.

Kandidatas į prezidentus Trampas parašė savo Twiteryje, kad Obama – psichas. „Man pradeda atrodyti, kad su prezidento psichine sveikata kažkas iš tiesų negerai. Kodėl jis nesiliauja skraidyti? Psichas!“ – pranešė milijardierius, pasipiktinęs Obamos sprendimu „neapriboti aviareisų iš valstybių, kuriose siautėja Ebolos virusas.

Priminsime, kad žiniasklaida išvadino Obamą verksniu – po to, kai jis jau antrą kartą pradėjo ašaroti prieš savo sponsorius dėl to, kad valdo „neteisingą“ tautą, kuri nesupranta, kaip jis ja rūpinasi, o žiniasklaida rašo visokią bjaurastį ir visiškai negiria jo už išmintingus sprendimus. Spauda pažymėjo, kad neįmanoma įsivaizduoti, kad šitaip verkšlentų Ruzveltas, Čerčilis ar Stalinas ir netgi Bušas, nekabant jau apie „kietą riešutėlį“ Putiną.

reklama

Anksčiau žurnalistai pažymėjo, kad pagal Kvinipeko universiteto apklausą, daugiau kaip pusė Amerikos piliečių laiko Obamą prasčiausiu prezidentu, o Gallup išsiaiškino: „daugiau kaip pusė amerikiečių laiko Obamą nenusipelniusiu jų pasitikėjimo ir piktinasi jo veiksmais prezidento poste,

Taip pat žinoma, kad amerikiečiai laiko Obamą silpnu. Kaip galima spręsti iš socialinių tinklų, amerikiečiai kuria ir publikuoja palyginimus, kur „puikus juodaodis vaikinas“ RF prezidento fone pasirodė skystai tarsi „boba“ ar „skystimas“.

Įsiutino Obama ir kariškius. Žiniasklaida jau rašė, kad armijos duomenimis, daugiau kaip 90% karininkų nepalaiko Amerikos prezidento. O juk neseniai Obama dar ir šliūkštelėjo benzino į neapykantos ugnį: leisdamasis trapu iš sraigtasparnio, jis įsigudrino atiduoti pagarbą jį pasitikusiems pėstininkams, laikydamas rankoje stiklinaitę kavos.

Negana to, kas antras amerikietis laiko prezidentą nevykėliu ir nepritaria jo politikai, apie tai liudija ABC News apklausa.

Be to, Gelapo institutas anksčiau pasidalino šokiruojančiais apklausų duomenimis, kurie rodo, kad homoseksualistai prezidentą remia kur kas labiau negu normalūs amerikiečiai. Dėl to nenuostabu, kad prezidentas, kaip rašo spauda, „nustebino pasaulio bendriją, atidarydamas savo video kreipimusi tarptautines homoseksualistų žaidynes“. O ir Amerikos žiniasklaida smarkiai diskutavo, ar turėjo Obama neoficialią homoseksualią santuoką su savo kaimynu studentų miestelyje, kai mokėsi universitete. Dauguma žurnalistų nusprendė, kad turėjo.

O dar galima prisiminti, kad apklausų duomenimis daugiau kaip pusė Amerikos gyventojų laiko Obamą „nesakančiu tautai visos teisybės“. Arba tai, kaip buvęs viceprezidentas Dikas Čeinis ir jo dukra Liza pavertė Obamą „išdaviku ir klounu“.

Va va.

Gaunasi, kad daugelio amerikiečių akimis, Obama yra (lenkiame pirštus) melagis, silpnavalis, homoseksualistas, nevykėlis, psichas ir verksnys.

Puikus rezultatas prezidentui, kuris grasina Rusijai ir aiškina visam pasauliui, kad Amerika yra išskirtinė šalis.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
8   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают