Vakar prieš visuomenės sveikatos priežiūros ir gydymo portalą „Šauksmas“ buvo surengta dos ataka

Šauksmas.lt
+ 9 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/vakar-pries-visuomenes-sveikatos-prieziur...
7534-09-02 (2016 г.), читали 1441
0

Vakar prieš visuomenės sveikatos priežiūros ir gydymo portalą „Šauksmas“ buvo surengta dos ataka

Gerą pusdienį „Šauksmas“ buvo nepasiekiamas. Pasirodorugsėjo 1 dieną programišiai prieš „Šauksmą“ surengė dos ataką. Mes akimirksniu, pasinaudoję amerikiečių praktika, nustatėme, kad mus atakavo Vladimiras P.

 

521

Jūs suprantate apie kokį Vladimirą mes kalbame? Ne apie tą, kuris Dnepre rusus krikštijo, mes apie tą patį baisiausią iš baisiausių, net už ponią Klinton baisesnį, nors atrodytų, kas gali būti už ją baisiau, nebent, ir tai tik vietos mastu, tie apsivogę debilai ir kretinai Lietuvos ministerijose.

reklama

Taigi, per tą Vladimirą P. „Šauksmas“ visą pusdienį negalėjo tęsti savo visuomenės sveikatinimo misijos.

Jūs pastebėjote, kad didžiausią dėmesį pastaruoju metu mes skyrėme Europą apėmusiai XXI amžiaus cholerai – dar vadinamai „pabėgėlių krize“.

Ta globalistų dirbtinai sukurta, bet labai baisi epidemija, baisesnė net už visus jų sugalvotus ir visuomenei, šeimai, moralei, valstybei griauti skirtus seksizmus, genderizmus, liberalizmus, tolerancijas, bei visus kitus jų pederastizmus kartu sudėjus, nes po šios „pabėgėlių“ choleros epidemijos nebeliks europiečių Europos, liks afrikiečių ir arabų musulmoniška afroeurabija.

Didelį dėmesį mes skyrėme ir pagrindinei Europos griovėjai, „pabėgėlių“ choleros platintojai, „štazi gyvatės kiaušiniui“, „pabėgėlių mamai“, Angelai Merkel.

Mes visada didžiavomės Europos patriotais, jos pasišventusiais daktarais Orbanu, Le Pen, Vildersu, Petri, Višegrado gupės šalių vadovais ir kitais, kurie dėjo visas pastangas siekdami gelbėti Europos Sąjungą nuo jos naikintojų, jos mirtinų ligų.

Manome, kad mūsų siekis identifikuoti Europos Sąjungos ligas ir skatinti jas gydyti, neliko nepastebėtas „didžiausio visų laikų blogio“, to Vladimiro P., todėl jis kuriam laikui liovėsi puldinėti JAV pagrindinių įstaigų portalus ir ėmėsi pagrindinio Europos laisvės ir demokratijos gynėjo „Šauksmo“.

Mes nepasiduosime, prižadame, kol Europos organizmui grės bent viena mirtina bacila, bent vienas mirtinas virusas, kol Lietuvos ministerijose sėdės bent vienas vagis ir idiotas. Mes nebijome Vladimiro P. ir jo talkininkų globalistų.

 

 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают