Lietuva – tautos medžių kirtavietė

Algimantas Lebionka
+ 5 - 1
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/lietuva-tautos-medziu-kirtaviete.html...
7534-08-30 (2016 г.), читали 1273
0

 

Kad pasodinti naują mišką, pirmiausiai reikia iškirsti seną. Tuo ir užsiima sisteminės Lietuvos partijos 25 „nepriklausomybės“ metus. Šios partijos – lietuvių tautos genocido vykdytojos. Jos „iškerta“ lietuvius, juos išveža į užsienį, o į jų vietą veža naujus „sodinukus“, liaudiškai – „babajus.“ Globalistai, šio Europos tautų kirtimo urėdai, juos (sisteminius, tuos iš jų sistemos) pagirs, gal nežlugdys jų smulkių „koldūninių“ versliukų, dirbamų neatsitraukiant nuo valdžios lovio, gal dar leis metus kitus pažaisti, o gal net komandiruos poniškai pagyventi Briuselio Augijaus arklidėse, sočią senatvę aprūpins?

lsdp-pakruojo-skyrius-65732984

reklama

O Lietuva kas jiems, ar daug šis žodis ką reiškė Lietuviškai ponijai per visą Lietuvos istoriją, gal net nuo pat Tacito aprašytų laikų? Nieko jis jiems nereiškė ir buvo Lietuva bet kuria pasitaikiusia proga jų parduodama. Prastas tas mūsų tautos miškas, reikia pripažinti, gerokai papuvęs, todėl taip lengvai ir kertamas.

Jie išsidažė raudonai, nes tai jų nuleisto lietuvių tautos kraujo spalva

Taip jau sutapo, didžiausių nusikaltėlių tautai valdymo laikas sutapo ne tik su mūsų tautos, bet ir visos Europos galutiniu sunaikinimo periodu. Labai simboliška: išverstaskūriai komunistai ir civilizacijos kracho baigiamasis periodas. Tai jiems, tautos naikintojams, likimo prizas už visas jų piktadarybes. Taip ir turėjo būti: lietuviški šėtonai ir šetonų triumfas visoje Europoje. Ir viskas raudona.

socialdemokratai-zino-kodel-krinta-ju-reitingai-

Mūsų civilizacijos iškirtimas

Lietuvių tautos miškas – sparčiausiai kertamas miškas visoje Europos Sąjungoje ir lyderių trejete pasaulio mastu.

Ne tokia tragiška kaip Lietuvoje, bet labai bloga padėtis ir Visoje Europoje. 2015 metais Europoje gimė 5,1 milijonai žmonių, mirė 5,2. Yra dar vienas skaičius. Žmonių ES padidėjo: nuo 508,3 iki 510.1 milijono. Tai vyksta dėl imigracijos, dėl vienų gyventojų pakeitimo kitais gyventojais. Tai situacija palyginama su 14 amžiuje vykusia maro epidemija.

Šį gyventojų pakeitimą aprašė britų demografas David Coleman savo studijoje Imigracija ir etniniai pasikeitimai valstybėse su žemu gimstamumu: trečias demografinis perėjimas (Immigration and Ethnic Change in Low-Fertility Countries: A Third Demographic Transition.)

reklama

Suicidinis gimstamumas Europoje, kartu su migracija žmonių, kurie dauginasi žymiai greičiau, sunaikins Europos civilizaciją. Gimstamumo mažėjimas tikrųjų Europos gyventojų sutampa su islamo institucionalizavimu Europoje ir Europos musulmonų reislamizacija, teigia autorius.

1263

Rytų Europoje Eurostato fiksuojamas pats didžiausias gyventojų praradimas šiuolaikinėje istorijoje, o Vokietija aplenkė Japoniją. Gimstamumas Vokietijoje ir Italijoje buvo pats mažiausias, -2.3% ir -2.7% atitinkamai.

Kimberly-Clark, kuri gamina sauskelnes Huggies, pasitraukė iš Europos. Dirbti Europoje jiems tiesiog nerentabilu. Procter & Gamble, kuri gamina sauskelnes „Pampers“ investuoja į „ateities“ verslą – sauskelnes seneliams.

Gimstamumas krenta ne tik valstybėse, kurios niekaip neišsikapsto iš finansų krizės, kaip Graikija, bet ir krizę perėjusiose valstybėse, kaip Norvegija.

Liberalai ir seksualistai neigia demografijos ir kultūros sąryšio problemas, sako italų rašytojas Giulio Meotti. Vienos kartos bėgyje Europos kultūra bus sunaikinta. Europoje žmonės dabar supranta, kad jų asmenybėms ir visai jų civilizacijai iškilo grėsmė pirmiausiai dėl liberalizmo ideologijos, kuri nori sugriauti visus ryšius, kurie riša žmogų su jo šeima, jo tėvais, jo darbu, jo kalba, jo nacija, jo laisve. Juos nejaudina, kad ar Europos civilizacija išliks ar pražus, paskendusi etniniame chaose ir paversta islamo dykviete.

Raudonų šetonų bachanalija Lietuvoje – jų pabaigtuvių balius, paskutinė jų orgija, rytoj jie neš transparantus su pranašo Muchamedo atvaizdu,  tokiu barzdotu, kaip Leninas, kaip Marksas, kaip Engelsas, kuriuos jie taip ilgai nešiojo savo jaunystėje. Dėl jų nereikia pergyventi, jie kaip blakės, jie neišnyks, jie ir vėl prisitaikys.


83% Плюс 83% Plus
17% Минус 17% Minus
5   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают