Skandinavų UAB "Delfi" ir jo samdiniai vykdo Gudrų Putino Planą. Ir jiems sekasi

Laurynas Ragelskis
+ 18 - 1
Автор: Laurynas Ragelskis
Источник: http://ragelskis.lt...
7534-08-18 (2016 г.), читали 2971
0


Atsargiai! Žiūrėti ne ilgiau 35 sekundžių! (tai ne bajeris)

Skandinavų bankams priklausančios UAB "Delfi" samdiniai sąžiningai dirba įgyvendindami dar vieną Gudrų Putino Planą (GPP): kaip be kraujo praliejimo ir pasipriešinimo okupuoti laisvą nepriklausomą demokratišką vakarietišką klestinčią Lietuvos respubliką.

Tokia bekraujė okupacija, kai tauta geranoriškai priima ištiestą Puolančio Ruso ir Kruvino Okupanto ranką, įmanoma tik tada, kuomet absoliuti dauguma valstybės-žertvos (t.y. aukos) gyventojų idėjiškai yra paruošti ir stojasi visomis keturiomis UŽ.

Lietuvoje vykdomas GPP būtent tai ir numato:

1 - antirusiškų masinio durninimo priemonių pagalba visuomenė yra atakuojama tol, kol pasiekiamas toks absurdo lygis, kad net paskutiniam liaušiui pasidaro aišku, kad presstitutai jam ant ausų kabina visų įmanomų spalvų makaronus, pagardintus rusofobijos padažu;

2 - kaip sprendimas iš beviltiškos situacijos į kurią Lietuvą planingai nuvedė slapti KGB agentai, užėmę visas valdžios struktūras, Lietuvos valstybei pasiūloma integracija į bendrą ekonominę, politinę, karinę, finansinę ir kultūrinę erdvę;

reklama

3 - liumpenelektoratas džiūgaudamas išbuožina savo nekenčiamus parazitus, pakaria nespėjusius pasprukti šūdeličio atstovus ir priima pasiūlymą, kurio neįmanoma atsisakyti.

Iki to laiko, tikri nuoširdūs patriotai jau bus persirieję su visokiais nacistiniais elementais ir čekutinio-užkalmanauskinio tipo prietrankomis ir taip išsivolioję trispalvėse spirose, kad vien nuo žodžių "Už Lietuvą, vyrai" padvelks salmonelėmis, listerijomis ir kitokiomis askaridėmis. Todėl net ir tie, dvikojai gyvuliai, kurie dėl savo psichinių sutrikimų, vadinamų "idėjomis" yra pasiryžę žudyti kitus dvikojus, tupės tyliai pabrukę uodegas ir urgzdami žiūrės tiesiogines debilovizijos transliacijas iš demonstracijų vardan "amžinos tautų draugystės", kurių pirmose gretose žygiuos patys aktyviausi šiandieniniai rusofobai ir valdžiagyvių pačiulptukai.

Vualia - anšliusas be kraujo, be tankų, su visuotiniu pritarimu ir entuziasmu.

Taigi, GPP išpildymui būtina sąlyga yra pirmasis žingsnis - davesti rusofobišką isteriją iki tokio absurdo, kad visuomenėje nomonė apie Rusiją pasikeistų 180 laipsnių. Kaip taikliai pastebi Ekspertai.eu - nėra kitos tokios Lietuvoje masinio durninimo priemonės, kuri aktyviau už skandinavų UAB "Delfi" skelbtų naujienas apie Rusiją, Putiną ir neišvengiamą Rusijos kovą prieš civilizuotus vakarus, kuri pasibaigs neabejotina jos pergale. Žinoma, visų kitų organų presstitutai irgi sąžiningai prisideda prie "bendros informacinės kovos prieš Puolantį Rusą".

Ir štai šiandien jau yra pasiekta ta stadija, kai delfinariumo liumpenelektorato nuomonė pradeda gręžtis į kitą pusę: nuo "Rusija - pasaulinis BLOGIS, o JAV - neišvengiamas GĖRIS" į "Rusija - pasaulio GELBĖTOJA, o JAV - tolerastijos LŪZERIS".

Pati geriausia to iliustracija - komentarai prie dar vieno rusofreniško delfi.lt straipsnio tragikomišku pavadinimu "JAV išmušta iš vėžių: Kremlius siunčia grėsmingą žinutę".

reklama

Pamenate, kaip skandinavų samdinė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė virkavo, jog anksčiau užtekdavo ištrinti kelis šimtus komentarų per parą, o dabar, Kruvino Puolančio Ruso atakuojamas pagrindinis durninimo organas kasdien turi iškastruoti virš dviejų tūkstančių, užsakantiems muziką, netinkamų skaitytojų nuomonių.

Atseit, štai kaip Kremliaus troliai puolą "laisvą ir nepriklausomą žiniasklaidą" platinančią vakaroidinę demokratiją po posttarybines smegenis.

Deja, delfinariumo amebos-asenizatoriai nebesusitvarko su komentarų trynimu. Maža to, galimybė uždėti "+" arba "-" komentarui dar labiau sugadina vaizdelį ir drasko JAVofilines NATOistines širdis:


Komentarai surūšiuoti pagal geriausiai įvertintus

Beje, pirmasis komentaras papliusintas jau daugiau negu 300 kartų - rusofilų persvara prieš JAVofilus yra dešimteriopa.

Manote, kad tai nieko nereiškia? Kad tik durniai rašo ir skaito komentarus?

O gal vistik priminti Libiją ir kokia tuomet buvo liupenelektorato nuomonė? Kaip absoliuti dauguma delfinariuminių komentatorių įnirtingai žviegė apie "kruviną diktatorių Kadafį" ir plojo katučių NATOistiniams žudikams "nešantiems demokratiją užengtoms tautoms"?

Ir štai dabar, pasirodo viskas. Niekas, NIEKAS nebetiki vakaroidinės "demokratijos nešimu". Dar baisiau - ABSOLIUTI DAUGUMA idėjiškai stoja į RUSIJOS pusę.

O svarbiausia: ABSOLIUTI DAUGUMA SUPRANTA, kad "kova su dar vienu kruvinu diktatoriumi" - tėra tik desperatiškas JAV bandymas išlaikyti savo PASAULINIO REKETININKO pozicijas. Ir kad "civilizuotieji" vakaroidai dėl to gali padaryti bet ką - sunaikinti svetimas valstybes, išskęrsti milijonus pasipriešinti negalinčių čiabuvių, paskandinti visas aplinkines valstybes teroro liepsnose.

Šiandien, PAGALIAU, Lietuvos visuomenė tai suprato ARTIMŲJŲ RYTŲ pavyzdžiu.

Rytoj - mes pamatysime tokį patį PROTO PRABLAIVĖJIMĄ Ukrainos atžvilgiu.

Ir galiausiai, lietuviai supras, kad vieninteliai, galintys mums atgauti TIKRĄ VALNYSTĘ - tai yra, galimybę PATIEMS priimti sprendimus, lemiančius MŪSŲ TAUTOS ateitį - yra MŪSŲ BROLIAI RUSAI.

Su kuo mus visus ir sveikinu.

Ir žinoma, kuo nuoširdžiausias AČIŪ delfinariumo ameboms ir infuzorijoms, taip sąžiningai vykdančioms Gudrų Putino Planą.


94% Плюс 94% Plus
6% Минус 6% Minus
18   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают