Islamo tyrinėtojas Prof. Abdessamad Belhaj perspėja: migrantai nori eurabijos, o globalistai, pasinaudodami migrantais, nori sunaikinti Vakarus

Algimantas Lebionka
+ 6 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/islamo-tyrinetojas-prof-abdessamad-belhaj...
7534-08-16 (2016 г.), читали 2979
0

Douglas Reed savo knygoje „The Controversy of Zion“ konstatuoja, kad nebuvo žmonijos istorijoje tokios imperijos, kurios nebūtų sunaikinę žydai. Dabar eilė atėjo Europos Sąjungai. Žymus mokslininkas marokietis prof. Abdessamad Belhaj perspėja, kad migracija į Europą organizuota tam, kad islamizuoti kontinentą. Mokslininko nuomone, migrantų-musulmonų pagalba globalistai nori suskaldyti Europos bendruomenę į socialiai atskiras vartotojų bendruomenes. Masinė migracija yra „pražūtinga“ Europos tautoms, nes neoliberalių elitų siekis naudoti islamo terorizmą lobimo tikslams galiausiai sukels degradaciją ir bankrotą. Islamo terorizmas ES efektyviai naudojamas socialiniam pasipriešinimui slopinti, tvirtina mokslininkė Olga Četverikova.

 

Flucht-nach-Europa-Der-groesste-Andrang-kommt-erst-Bevoelkerungswachstum-story-524820_630x356px_ad26bb8c388c491e44c6ac96dfb21245__0_fl_chtlinge-s_1260_jpg

reklama

Islamo ekonomika, profesoriaus Abdessamad Belhaj žodžiais, grindžiama įsitikinimu, kad pinigai „jei jų yra, jie yra Islamo dėka, ir Islamas jiems atneš pinigų“. Musulmonai migrantai vertina „turtą, kaip jiems duotą, o ne kaip įgytą dirbant“. Todėl profesoriaus teigimu, musulmonai visą Europos turtą laiko jiems dovanotu.

Abdessamad Belhaj pasakė: „Islamo diskurse, migracija vertinama kaip Europos Islamizacija, įgijimas turtingų žemių, kurios pakeis Islamo likimą, iš neturtingųjų religijos padarys ją turtingųjų religija“.

Profesorius pasakė, kad musulmonams „valstybinė teisė neturi jokios reikšmės, lyginant su Dievo įstatymu“, ir todėl jie įsteigia paralelines bendruomenes Europoje. Tokia situacija idealiai tinka neoliberalizmo apologetams nes tai „sunaikins socialinę visuomenės vienybę“, ją „periferizuos“.

Profesorius Belhaj teigia, kad orumas, saviraiškos laisvė, vidurinė klasės yra „pasenusios“ sąvokos neolibelalizmui. Neoliberalai nori, kad visuomenėje būtų „minimali sanglauda”, neliktų viduriniosios klasės, o suskaldytos visuomenės nariai turėtų „minimalias pajamas“ kurių pakaktų tik maistui.

Abdessamad Belhaj pasakė, kad Europos elitas „stimuliuoja migraciją ir pritaiko islamą“, ir mato hormoniją tarp musulmonų migrantų ir neoliberalizmo kaip „struktūrinį, o ne atsitiktinį“ reiškinį. Migracija, jo žodžiais, naudinga diegti neoliberaliam modeliui be sienų, su globalia visuomene, bet tai pražūtinga visiems Europos gyventojams.

Profesorius pažymėjo: „Europos piliečiai kiekvieną dieną mato, kaip migrantai vysto paralelinę ekonomiką, kurioje reiškiasi etika, kuri yra priešinga Europos etinėms normoms ir neatitinka vietiniams interesams“.

Europiečių „panika“ dėl migrantų profesorius skaito „pagrįsta ir teisėta“. „Tai moralinė pasipriešinimo panika prieš neoliberalizmo tvarką ir pasipriešinimas Europos periferizacijai“, – pasakė profesorius.

Islamo teroro vaidmuo naikinant socialines valstybes Europoje

reklama

Garsi Rusijos mokslininkė, rašytoja ir publicistė Olga Četverikova liepos 27 ir 28 d.d. paskelbė išsamų straipsnį, kuriame išreiškė mintį, kad musulmonų teroro aktai Europoje yra elitų įrankis sunaikinti Europos socialines valstybes. Šių straipsnių vertimus paskelbė Šauksmas (I dalis ir II dalis).

Autorė rašo: „Gyvenimas Europoje sparčiai keičiasi. Migracijos srautų valdymas ir nuolat pasikartojantys teroro aktai grasina tuo, kad socialinės valstybės naikinimo Europoje sąlygomis taip pat teks pergyventi ir teisinės valstybės išmontavimą. Prancūzijos, Belgijos, Vokietijos teroro aktų aukų tragedija dar labiau išryškino Vakaruose egzistuojančios viršnacionalines paralelines valdžios jėgas, kurios veikia atskirų šalių valstybinių aparatų viduje ir nukreipia daugelį visuomeninių procesų.“

Autorė minėtose publikacijose atliko išsamią Prancūzijos politinių įvykių analizę ir įtikinamai parodė, kad teroro aktai, o jų pasekoje Prancūzijoje įvesta Nepaprastoji padėtis buvo valdžios priemonė priimti naują Darbo kodeksą, prieš kurį priešinosi profsąjungos, vyko milijoniniai protesto mitingai.

Teroro aktas Nicoje liepos 14 dieną valdžiai padėjo įveikti tautos pasipriešinimą: „Liepos 21 Prancūzijos parlamentas priėmė įstatymą, pratęsiantį ypatingą padėtį dar 6 mėnesiams – iki 2017 metų sausio 26 dienos ir numatantį naujas antiteroristines priemones. Fransua Olandas suskubo užtikrinti, „kad šiomis priemonėmis nesukeliamos abejonės dėl teisinės valstybės“.

Ir tą pačią liepos 21 dieną kažkaip tyliai ir nepastebimai parlamente išsisprendė pagrindinis klausimas: galutinai priimtas darbo įstatymas.“

Četverikova pateikia Prancūzijos premjero Manuelio Valso prisipažinimą, kam jis tarnauja: „… Prancūzijos premjeras M.Valsas, agituojantis už pačius griežčiausius visuomenės kontrolės metodus, pabrėžia savo pilną lojalumą Izraeliui: „Mano kasdieninėse pareigose ir mano gyvenime, ką aš nedaryčiau, aš stengiuosi viską daryti taip, kad mano kuklus akmuo būtų įdėtas į Izraelio statybą“.

Angela Merkel „40 metų pašventė žydų tautos gerovei, Izraelio valstybei“ ir už tai 2008 metais buvoapdovanota „B’nai B’rith“ premija.

Ar gali tokios „Europos elitos“ rūpintis Europos tautų interesais, tuo pačiu metu tarnaudamos svetimiesiems? Ar vadovaujama tokių „elitų“ ES imperija turi šansų išlikti ir paneigti Douglas Reed išvadą? Aš tuo abejoju.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают