Sportas tai durnių užsiėmimas. Pats bandžiau

Anonimusas
+ 12 - 1
Автор: Užkalmanauskas
Источник: https://www.facebook.com/Užkalmanauskas-181793255559359...
7534-08-07 (2016 г.), читали 2726
0

Monika liepė parašyti apie olimpiadą. Durna ji, nes sportas tai durnių užsiėmimas. Pats bandžiau, tris savaites kasdien kilnojau hantelius po 0,5 kilogramo, sumokėjau asmeniniam treneriui 300 eurų ir ką? Ogi nieko, kaip reikėjo dviejų kėdžių atsisėsti, taip ir reikia. O Faustos liemenukai kaip buvo maži, taip ir liko maži.

Bet Petras mano koldūnų nebepardavinėja, o pinigus tai man Monika moka, todėl parašiau.

Rašiau apie savo giminės baliuškas Garliavoje. Dėdę Vaclovą, kuris dirbo milicininku, tetą Bronytę iš gastronomo (ji mums žirnelių užfundydavo per šventes) ir savo tėvelius, kurie buvo tikri patriotai ir rezistentai - griovė Komunistų partiją iš vidaus (aš tai grioviau iš vidaus Komjaunimą).

reklama

Papasakojau, kaip kepdavome nutrijų šašlykus, valgydavome baltą mišrainę su išlaikytais žirneliais (jie tokie balti biški būdavo, bet majonezas irgi baltas, tad nesimatydavo). Dar prisiminiau, kaip baliuškų kulminacija būdavo mamytės kotletai iš permaltos kiaulės skūros, sumaišytos su vištų nagų uogiene (aš tuos nagus blin pusę metų lupinėdavau). Visi apsimesdavo, kad labai skanu ir klausinėdavo mamytės, ar išduos receptą, o ji kukliai sakydavo, kad tai "firmos paslaptis".

Dar parašiau kaip mano pusbroliai - Bronytės sūnūs - per tas baliuškas žaisdavo futbolą: nebuvo kamuolio, tai spardydavo į mano sėdynę, kuri jau vaikystėje buvo gana apvali. Bėgdavau skųstis tėveliui, o jis sakydavo: mauči boba, vyrai neverkia.

Man tos baliuškos labai patikdavo, o futbolas tai iki šiol nepatinka, Kaip ir kitos sporto rūšys.

Tai tokia mano nuomonė apie olimpiadą.

Monika sakė, kad gerai parašiau. Tik sakė, kad apie savo mamytės kartų. Todėl liepė dar 350 komentarų parašyti, kad atrodytų, jog daug kas skaitė. Parašiau, ne pirmas kartas.

Ir nuotrauką labai gerą Monika sugalvojo. Prie geriausio Lietuvos skulptoriaus P.Cvirkos paminklo. O gal J.Miltinio? Koks skirtumas, vis tiek aš geriausias Lietuvoje rašytojas ir brangiausias prekės ženklas.

Nepamirškite valgyti koldūnų su lazdelėmis, nes Fausta jau nori rudeninių batų.

Make love, not sports, kaip sakė Che Guevara. O gal R.Reaganas. Man tai vis vien, nes pilvas per didelis abiems.


92% Плюс 92% Plus
8% Минус 8% Minus
12   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают