Italijos partijos „Šiaurės lyga“ vadovas Matteo Salvini: Dauguma italų palaiko Italijos išėjimą iš ES

Šauksmas.lt
+ 5 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/italijos-siaures-lyga-partijos-vadovas-ma...
7534-08-02 (2016 г.), читали 1780
0

Salvini žodžiais, „anglai parodė, kad juos netenkina ES formatas. Jų pasirinkimas buvo pragmatiškas ir atitiko Britanijos valstybės interesams. Britai tiesiog pabėgo iš ES – biurokratinio monstro. Kada „Šiaurės lyga“ ateis į valdžią Italijoje, mes nedelsiant organizuosime referendumą Ital-exit. Ir aš įsitikinęs, kad dauguma italų palaikys šalieš išėjimą iš ES“.

Italijos partija „Šiaurės lyga“ turi 12 atstovų senate, 18 – deputatų palatoje ir 5 -Europos parlamente. Šios partijos pirmininkas Matteo Salvini yra labai populiarus Italijoje.

reklama

Salvini taip pat pabrėžė, kad Libijos katastrofa tapo Europos valstybių politikos pasekme. Pirmiausiais kalta Prancūzija ir Barako Obamos politika. Faktiškai JAV tiesiogiai įtakojo Europos politikus.

„Italijos vyriausybė, savo ruožtu, tęsia be galo priiminėti šimtus ir tūkstančius imigrantų. Mums reikia sekti Vengrijos ir Austrijos pavyzdžiu ir uždaryti savo sienas. Tačiau Italijos premjeras Matteo Renci klauso tiesioginių įsakymų iš Briuselio ir Vašingtono, kas veda prie apverktinų ir dramatiškų rezultatų mūsų valstybei“, pažymėjo Salvini.

Jis pasakė, kad visuotinės gerovės valstybė jau nedirba, kaip tai buvo prieš kelis metus: Europoje ekonomikos krizė tai taip pat turi įtakos į italų pragyvenimo lygį, todėl vyriausybė turi rūpintis pirmiausiai italais, kurie neturi darbo, nei lėšų pragyvenimui.

„Italija- tai valstybė be politinio ir finansinio suvereniteto. Ką gali Italijos vyriausybė, išskyrus kaip paklusti diktatui? Jeigu sekanti vyriausybė prisilaikys vektoriaus į suverenitetą, tai visi šie klausimai bus aktyviai diskutuojami, ir politika bus kita – ji atitiks italų interesus.“ – reziumavo politikas.

Šaltinis


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают