Briuselio pajacas Žanas Klodas Junkeris „išsakė susierzinimą“

Algimantas Lebionka
+ 8 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/briuselio-pajacas-zanas-klodas-junkeris-i...
7534-07-02 (2016 г.), читали 1775
0

Briuselis dabar turi dvi įžymybes: „sisiojantį berniuką“ ir „besigrabaliojanti dieduką“ Žaną Klodą Junkerį. Jei vaikams – viskas atleidžiama, tai vulgarūs diedukai sukelia pasišlykštėjimą, ypač tie, kurie sėdi ne savo kėdėje, o joje sėdėdami tesugeba „gadinti orą.“

Vulgarusis Briuselio diedukas mano, kad jo darbas – „gadinti orą“ ir grabalioti premjerus?

Kaip penktadienį pranešė Reuters, Europos Komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris (Jean-Claude Juncker) išsakė susierzinimą dėl raginimų vykdyti dideles reformas ir pertvarkyti visą Europos Sąjungą po Jungtinės Karalystės referendume pareikšto noro išstoti iš Sąjungos. Ž. K. Junkeris sako, kad nebuvo nė vieno pasiūlymo, kokių būtent reformų reikia, norint apsaugoti Europos integraciją.

reklama

O kaip nesusierzinsi? Jis galvojo, kad į Briuselio sostą yra pasodintas, kaip atsidėkojimą už “gerus darbus” jo kažkada padarytas dar dirbant Liuksemburge, kad jis sėdėdamas tame Briuselio soste galės atostogauti, grabalioti Europos valstybių premjerus, prezidentus, o čia, pasirodo, reikės dar kažką dirbti, kažką sugalvoti, reikės gelbėti skęstantį ES „Titaniką“, ne tik „gadinti orą“ ir grabaliotis.

Man atrodo, kad tas „besigrabaliojantis diedukas“ yra didelė ES nelaimė, kaip ir visa eilė kitų nekompetetingų Briuselio pajacų.

Dar man atrodo, kad „Sisiojantis berniukas“ yra žymiai naudingesnis Europos sąjungai negu „besigrabaliojantis diedukas“ bent jau vienu aspektu: berniukui nereikia mokėti didžiulio atlyginimo


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
8   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают