Teroristinis aktas Stambulo oro uoste tebuvo lengvas jankių atsakas į niekšo Erdogano išdavystę

Milda Bartašiūnaitė
+ 7 - 0
Автор: Milda Bartašiūnaitė
Источник: https://www.facebook.com/milda.bartasiunaite...
7534-06-29 (2016 г.), читали 2147
0

Tame Erdogano laiške Putinui akivaizdu kad NE TIK atsiprašymas buvo. Ten iki ausų prisidirbęs Turkijos prezidentas konkrečiai iš skūros nėrėsi ir stogo prašėsi. Jaučia svolačius, kad artimiausiu metu jam ruošiamas Kadafio likimas.

"NATO partneris ir ES draugas" iš tikro buvo ir yra paskutinė padugnė, kuris darė nusikaltimus vieną po kito (naikino kurdus, prekiavo, rėmė, gydė, treniravo ISIS teroristus, kuravo milijoninės pabėgėlių bangos invaziją į Europą ir t.t.) Žodžiu, darė viską, ko jankiai prašė. 

Tikriausiai žinote, kad visi nusikaltimai, kurie daromi jankių nurodymu, yra mūsų presstitutinės žiniasklaidos bei silpnapročių politikos komentatorių ignoruojami arba išvartomi iki nekaltumo prezumpcijos. Erdoganas taip jankiams į vieną vietą lindo, kad kaip savo ištikimybės galutinį įrodymą nukepė Rusijos bombonešį. 

reklama

Štai, žiūrėkit, aš, Erdoganas, esu tikrai su jumis.

Ir....

Ir ką gavo jankių padlaižys mainais? Tik jau mano minėtą pasaulinio lygio priedangą reputacijai ir stogą šeimos verslui.

Tačiau Turkijos pajamos iš turizmo krito 55 procentais. 

Žemės ūkio produkcijos realizacija taip pat šlubuoja, nes, užsidarius Rusijos rinkai, pačios Europos vaisiai ir daržovės pūva sandeliuose.

Kaip kompensacija Turkijai už nepatogumus turėjo būti ES siūlomi 6 milijardai bei narystės sąjungoje šviesios perspektyvos. 

Bet...

Pinigų išmoka pakibo. Narystė apskritai nesišviečia. Staiga ir pats Jevrosojūzas ėmė byrėti... Ką daryti niekšui Erdoganui, kai už savo ištikimą tarnystę gauna tik špygą ant pagaliuko bei tautą su bankrutuojančiais viešbučiais?

Niekšas Erdoganas ilgai nesuprato (kaip savo laiku nesuprato Kadafis) pagrindinės tiesos, kad tarnystės jankiams niekada nepakanka. Jiems reikia visos Turkijos su 1,5 trilijono BVP.

Kai tai pagaliau dašuto, susisgribo dėl savo subinės saugumo ir, kaip paskutinę galimybę išsaugoti gyvybę, prisidavė Putinui.

Teroristinis aktas Stambulo oro uoste tebuvo lengvas jankių atsakas į niekšo Erdogano išdavystę.

Tikriausiai negirdėjot, kad Vokietijos politikai (dar vieni JAV pimpačkukai) jau padavė dokumentus prieš Turkijos prezidentą su kaltinimais nusikaltimais prieš žmoniją:

A group of German politicians and public figures have filed a lawsuit against Turkish President Recep Tayyip Erdogan, accusing him of committing war crimes against his country's Kurdish minority

Dabar Erdogano ir visos Turkijos likimas V.V. Putino rankose, tskant.

Sekam įvykius.
Bus žiauriai įdomu.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают