Sodomitų paradas Lietuvoje, kaip paskutinė homoseksualizmo diegimo Europoje stadija prieš jo lemtingą supriešinimą su islamo terorizmu

Algimantas Lebionka
+ 10 - 1
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/sodomitu-paradas-lietuvoje-kaip-paskutine...
7534-06-17 (2016 г.), читали 2295
0

El Greko “Neregio išgydymas”

Jeigu yra tikslas sugriauti nacionalinę valstybę, jos pagrindinę ląstelę šeimą, tinka visi būdai, visi įrankiai. Aš nekalbėsiu, apie naikintojus, kurių šventuose raštuose, o vėliau „protokoluose“ sudėta ši griovimo ir naikinimo programa, jų pasiekimus. Tai per daug plati tema. Aš kalbėsiu apie valstybių ir šeimos naikinimo įrankius jų rankose. Tarp kurių – senieji valstybės ir šeimos naikinimo įrankiai: liberalizmas (neoliberalizmas), komunizmas, fašizmas (antifašizmas), ir naujieji: homoseksualizmas ir islamizmas. Būtent apie pastaruosius du visuomenės griovimo įrankius ir noriu pakalbėti sodomitų parado Vilniuje išvakarėse.

Homoseksuolizmas, kaip valstybės naikinimo įrankis

Homoseksuoakizmui deleguotos kelios užduotys: jo pagalba pinigų šeimininkai, kurie finansuoja šio Homo sapiens rūšies išsigimimo plėtrą, taip reguliuoja gyventojų populiacijos skaičių, griauna pagrindinę nacionalinės valstybės ląstelę – šeimą, visuomenės moralę, turi tvirtą angažuotą elektoratą rinkimuose, kuris įdiegtoje dvipartinėje sistemoje, šioje demokratinių rinkimų imitacijoje, gali lemti rinkimų rezultatus.

Į iš piršto laužtą homoseksualizmo problemą nukreipiamas dėmesys nuo pagrindinių ekonominių ir socialinių visuomenės problemų, o dirbtinai sukurta visuomenės priešprieša padeda persekioti kitaminčius, blokuoti proto dovaną nepraradusių piliečių nuomonės ir požiūrio sklaidą ir kitus dar nesunaikintus demokratijos daigelius.

Olga Četverikova apie homoseksualizmo ideologiją (sodomo mafiją) straipsnyje „Iškrypėlių naujasis pasaulis kaip pasaulinė sodomo antibaznycia“ rašo (1):

Kaip matome, sodomo mafija šiandien virto į galingą idėjinę-politinę jėgą, kuri, įgydama vis agresyvesnes formas, įtvirtina savo kontrolę pagrindinėms kultūrinio-visuomeninio gyvenimo formoms. Jos stūmimas į pasaulio politikos aukštumas vyko nepastebimai, ilgą laiką į ją rimtai nežiūrint, traktuojant kaip vieną iš mažumų. Išdavoje, kada, sukaupusi potencialą ir sukūrusi išsišakojusį tinklą jai pavaldžių organizacijų ir judėjimų, ji išėjo į pasaulinę areną, paaiškėjo, kad, valdžios struktūrose „seksualinė mažuma“ jau senai yra „seksualinė dauguma“, kietai diktuojanti savo įstatymus ir normas. Veikdama prisidengusi kova prieš diskriminaciją ir homofobiją (traktuojamas išimtinai plačiai ir laisvai) jos aktyviai įtvirtina savo išimtines teises, palaipsniui virsdamos į neliečiamųjų kastą.

reklama

Tikrovėje, priskirdama savo teisėms jau sakralinį charakterį, sodomo mafija pradeda įgyti religinės bendruomenės požymius. Pastatydamos priekyje „gatvės homoseksualizmą“ ir prisidengdamos moksline-genderine retorika, jos okultinis new-age branduolys kol kas nepasirodo atvirai, bet tiksliai siekia savo tikslo. Veikdama atitinkamai su satanistine logika, ji pastoviai vykdo prasmių pakeitimą, kad įtraukti į savo tinklus kaip galima didesnį žmonių ratą, kurie, jau būdami tolerantiški, nepajėgūs atskirti tiesos nuo melo. Bet kuo tolerantiškesnė visuomenė, tuo mažiau jai pakantūs sodomitai.

Veikdami kaip vilkolakiai, jie naudoja socialines organizacijas ir įstatymus šios visuomenės, kad ją susprogdinę ir išardę iš vidaus, pastatyti ant šių griuvėsių savo sodomo antibažnyčią, kuri ir yra šėtono antibažnyčia. Prisidengdami „žmogaus teisėmis“, jie likviduos tą žmogų, sukurdami vietoje jo belytę būtybę – anti-žmogų. Kurdami savo vienalytes „santuokas“, jie likviduoja tikrąją santuoką, kuris gali būti tiktai sąjunga tarp vyro ir moters, kurią jie neigia. Kurdami savo „šeimas“, jie likviduoja šeimą, kurioje vaikai yra vaisius meilės tarp vyro ir moters, atimdami iš jų atimamų vaikų ir lytį ir kilmę. Prisidengdami „meile“ jie naikina tikrąją meilę, nes vietoje šeimos kaip „mažosios bažnyčios“, kuri yra sąjunga vienas kitą mylinčių žmonių, apsijungusių tikėjimu į dievą, jie sukuria „mažąją antibažnyčią“, kuri yra sąjunga iškrypėlių-nužmogėjėlių sąjunga, apjungta mirtina nuodėme ir tarnyste šėtonui.Jie čiulpia sultis iš šitos sistemos, kol ji jiems reikalinga. Kai tik šita „bendrija“ pasieks kritinę masę, ji įves jau pasaulinę sodomokratiją, ir revoliucija pasibaigs: jų Sodomas taps vienintele norma, o visa kita-patologija.

Norma taps visos ydos ir iškrypimai, įsigalės visuotinė seksualinė anarchija, kada santuokos įteisinimas neturės jokios reikšmės, nes ją pakeis pačios nenatūraliausios bendro gyvenimo formos. Tai, kas šiuo metu vyksta Vakaruose – tiktai eskizas šios drobės, kurią jie tapo, bet jų ranką valdo pats šėtonas.

Homoseksualizmas ir terorizmas

Idiotizmą padarius viešpataujančia ideologija, visi protaujantys visuomenės atstovai padaromi „disidentais“, „marginalais“, „populistais“, „fašistais“ ir t.t.

Kaip parodė pastarųjų metų įvykiai Europoje dar vienu įrankiu griaunant valstybes yra islamizmas ir specialiai visuomenių griovimui skirtas islamo terorizmas. Apie islamo terorizmo kūrėjus papasakojo Jakovas Kedmi (2), Donaldas Trampas (3 ). Jų nuomone, islamo terorizmas buvo subrandintas JAV specialiųjų tarnybų Afganistane, Libijoje, Irake, Sirijoje. Po to islamo terorizmu, pridengus jį prasimanymais apie „pabėgėlius“, buvo apkrėsta ES, kur islamo terorizmo kūrėjų bendrininkais tapo niekieno nerenkama ES vadovybė ir globalistų proteguoti Didžiųjų ES valstybių vadovai (4, 5, 6, 7). Terorizmo perkėlimas iš Artimųjų Rytų į Europą buvo sėkmingas, tai parodė Paryžiaus ir Briuselio teroro aktai, gausybė smulkių teroristinių išpuolių (8, 9, 10, 11).

Homoseksualistai, kaip būsimi atpirkimo ožiai

Už sužlugdytą ES ekonomiką, už eksperimentus su rasių kryžminimu (Šaiblė) (7), už chronišką nedarbą (12), gyvenimo perspektyvų nebuvimą, kritusias realias pajamas, netramdomą nusikalstamumą (13), valdantiesiems teks atsakyti, ir stengiantis išsisukti nuo atsakomybės, teks ieškoti atpirkimo ožių. Manoma, kad šiais atpirkimo ožiais gali būti padaryti homoseksualistai. Jie tokiais atpirkimo ožiais jau buvo padaryti Hitlerio laikais Vokietijoje, kuomet buvo sunaikinti net artimi jo bendražygiai nacionalsocialistai.

Nėra jokių abejonių, kad įvyks ir mirtinas susidūrimas homoseksualistų su absoliučiai jiems nepakančiais islamo teroristai. Kad homoseksualistai bus potencialios jų aukos islamo teroristai nesenai parodė JAV Orlando mieste  JAV (2016) (14), jur užpuolė jų klubą ir nušovė 49 jo lankytojus.

Paskutinė galimybė saugiai pasivolioti ant Sereikiškių parko žolės

Lietuva kol kas saugi vieta iškrypėliams. Apsivogę lietuviški liberalai net iš kailio neriasi, kad įtikti dykinėjantiems už mokesčių mokėtojų ir globalistų pinigus ES sodomitams. Jau prieš kelias savaites buvo nuimti visi draužiantieji ženklai Sereikiškių parko prieigose. Dabar čia galima daryti viską, ką tik nori, kaip romane „Šetonai“ sakė Fiodoras Dostojevaskis: „Все дозволенo“ (viskas leidžiama). Šetonams beliks įeiti į kiaules, šokti į jūrą ir nusiskandinti.

reklama

Nuorodos:

1. http://sauksmas.lt/olga-cetverikova-iskrypeliu-naujasis-pasaulis-kaip-pasauline-sodomo-antibaznycia.html

2. https://www.youtube.com/watch?v=K1jWKJ2NqEs#t=362 (6 minutė)

3. http://sauksmas.lt/donaldas-trampas-islamo-valstybe-sukure-obama-ir-hilari-klinton-video.html

4. http://sauksmas.lt/barbaru-isiverzima-i-europa-organizavo-jav-ir-anglija-tvitterio-pagalba-mokslinio-tyrimo-rezultatai.html#more-8321

5. http://sauksmas.lt/austrijos-laisves-partijos-pirmininkas-heinz-christian-strache-terorizmas-i-europa-buvo-importuotas-kartu-su-pabegeliais.html

6. http://sauksmas.lt/darija-aslamova-kas-stovi-uz-emigracijos-i-es-srauto-didysis-izraelis.html

7. http://sauksmas.lt/algimantas-lebionka-vokietijos-finansu-ministras-scheuble-isprotejo-ir-tapo-genetiku.html

8. http://sauksmas.lt/olga-cetverikova-europinis-gulagas-prancuziska-zona-arba-kam-vakarams-reikalingas-karas-su-terorizmu.html

9. http://sauksmas.lt/egorovas-cholmogorov-ziauri-prancuzu-kalbos-pamoka.html

10. http://sauksmas.lt/teroras-briuselyje-briuselis-skina-kruvinus-savo-veiklos-vaisius.html

11.http://sauksmas.lt/vakaru-prancuzijoje-musulmonas-uzpuole-ir-peiliu-subade-19-metu-parancuzaite-nes-norejo-ja-paaukoti-ramadanui.html

12. http://www.krone.at/Oesterreich/Schon_jeder_dritte_junge_Wiener_hat_keine_Arbeit!-Trotz_Versprechungen-Story-515244

13. http://ria.ru/analytics/20160614/1447337171.html

14. http://sauksmas.lt/sodoma-ir-gomora-orlande.html


90% Плюс 90% Plus
10% Минус 10% Minus
10   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают