Rimo Tumino „Eugenijus Oneginas“ žygiuoja per pasaulį. Šį kartą jis keliauja į Berlyną

Šauksmas.lt
+ 1 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/rimo-tumino-eugenijus-oneginas-zygiuoja-p...
7534-06-12 (2016 г.), читали 1552
0

Maskvos akademinis Vachtangovo vardo teatras šį penktadienį su spektakliu „Eugenijus Oneginas, kurį režisavo teatro meno vadovas Rimas Tuminas, pradeda savo gastroles Vokietijoje. Spektaklis du kartus bus parodytas Berlyne (birželio 11 ir 12) ir Maince (14 ir 15).

“Visiems spektakliams garantuotas anšlagas“, – pasakė Vachtangovo teatro direktorius Kirilas Krok. „Pagal operatoriaus duomenis, bilietai į mūsų „Oneginą“, kurių kaina nuo €39 iki €130, pilnai išparduoti“, – pasakė jis.

Pagrindinėje rolėje – Makareckij ir Guskov

reklama

Krokas papasakojo, kad savo įžymųjį „Oneginą“ vachtangoviečiai pirmą kartą parodys VFR projekto „Rusiški sezonai“ rėmuose. Pasirodymams Maskvos trupei suteiktos dvi prestižinės salės. „Berlyne tai bus Admiralspalast, salėje telpa beveik du tūkstančiai žiūrovų, o Maince – Staatstheater”, – patikslino direktorius.

Pagrindinį Eugenijaus Onegino vaidmenį atliks Sergėjus Makarevičius ir Aleksėjus Gusko. Kitus vaidmenis atliks ne mažiau žinomi aktoriai Liudmila Maksakova, Irina Kupčenko, Olga Lerman, Eugenija Kregždė, Vasilijus Simonov, Oleg Makarov ir kiti.

Pasaulinis „Onegino“ turas

„Mūsų Eugenijus Oneginas“ – visais atžvilgiais nuostabus spektaklis“,- mano Vachtangovo teatro direktorius. Jo sceninė istorija prasidėjo premjera, kuri įvyko 2013 metų lapkričio 13 dieną ir tęsiasi iki šios dienos. Per tris savo egzistavimo metus spektaklis surinko visą kolekciją apdovanojimų, tarp kurių nacionalinė teatro premija „Auksinė kaukė“. „Oneginui“ teko garbinga misija – atlikti pasaulinį turnė, kuris startavo 2013 metais Vilniuje, kur įvyko premjera, ir pabuvojo Rygoje, Taline, Tel Avive, Paryžiuje, Niujorke, Bostone, Toronto, Londone, Tbilisyje.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают