Vokietijos pliažuose šiemet bus pavojinga ilsėtis. „Rudos odos spalvos“ imigrantai užmušė 17 metų vokietį.

Algimantas Lebionka
+ 2 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://ldiena.lt...
7534-05-14 (2016 г.), читали 1224
0

Vokietiją sukrėtė 17 - mečio vokiečio mirtis. Apie šią žmogžudystę gegužės 13 dieną rašė dauguma centrinių Vokietijos laikraščių. Vaikiną ypač žiauriai užmušė trys „rudos odos spalvos“ imigrantai. Pavojus vokiečių tyko ne tik gatvėse, bet ir pliažuose. Poilsiautojai perspėti dėl grėsmės Vakarų Europos paplūdimiuose, todėl nesistebėkime vokiečių gausa Lietuvos kurortuose.

Šio mėnesio pradžioje Drezdene įvyko Tradicinės PEGIDA organizuotos eitynės, kuriose dalyvavo 15 tūkstančiai dalyvių. Demonstrantai pareikalavo kanclerės Angelos Merkel atsistatydinimo. „Demonstrantai pasisakė prieš Merkel migracijos politiką, dėl kurios į šalį 2015 metais atvyko 1,5 milijonai imigrantų“, informavo skaitytojus The Telegraph.

Maždaug tuo pačiu metu imigrantai susidorojo su jaunuoliu vokiečiu Bonoje. Šis įvykis sukrėtė Vokietiją.

reklama

Ypač žiaurus vokiečio jaunuolio nužudymas

Be jokių priežasčių trys „rudos odos spalvos“ nusikaltėliai Bonos mieste žiauriai sumušė 17 metų jaunuolį vokietį. Kai šis nuo smūgių parkrito ant žemės, jį toliau nusikaltėliai spardė kojomis. Praeiviams pavyko nuvyti banditus, o po 3 minučių atvykusi greitoji pagalba nuvežė auką į ligoninę, kur jis po šešių dienų nuo patirtų traumų mirė. Vietinėje bažnyčioje už velionį buvo aukojamos mišios ir skambino varpai, parašė die Welt ir daugelis kitų Vokietijos laikraščių. Ar ne frau Merkel skambėjo šis bažnyčios varpas, ne „pabėgėlių mamai“? Policijos pranešimu, Bonos miesto mokyklose ir parduotuvėse nesenai buvo aptikta 800 ekstremistinių proklamacijų arabų ir turkų kalbomis. Jaunuolio nužudymu pasipiktinę vokiečiai Bonoje surengė protesto mitingą, rašoma General-anzeiger-bonn.

 

Specialiosios tarnybos perspėja vokiečius apie pavojų Vokietijos pliažuose

Iš anksto suplanuotas vasaros poilsis prie jūros Vokiečiams yra pavojingas. Apie gresiantį pavojų perspėjo Vokietijos specialiosios tarnybos, rašoma Rg-rb.de. Pavojus tyko poilsiautojų ir Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje.

Į spaudą prasisunkusioje informacijos skelbiama, kad „Islamo kalifato“ teroristai, matomai, ruošia antpuolius Europos pliažuose. Minima teroristinė organizacija Boko Haram iš Nigerijos. Teroro aktų vykdytojais turėtų būti išeiviai iš Senegalo, užsimaskavę kaip prekeiviai mažmenininkai, įkyriai siūlantys prekes Europos paplūdimiuose. Italai teigia, kad duomenys patikimi ir gauti iš agentūros, veikiančios Afrikos kontinente, o taip pat apklausiant migrantus. Gali būti, kad teroro aktai bus panašūs į pernykštį Tunise, kur Suso kurorte nuo studento animatoriaus kulkų žuvo 38 poilsiautojai, tarp jų ir du vokiečiai.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают