Rusofobija pagal Froidą

Versijos.lt
+ 14 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/pagal-froida/...
7534-05-03 (2016 г.), читали 2742
0

Frodizmas teikia, kad žmogus daugiausiai kalba apie tai, ko jam labiausiai trūksta. Tarkime, seksualinį nepilnavertiškumą, sekso trūkumą jaučiantis ir sekso baisiai trokštantis asmuo tik apie seksą ir tekalba. Ar bent jau patyliukais apie jį mąsto ir karts nuo karto neištvėręs prasiplepa. Maždaug toks principas, supaprastinant.

O dabar, mielieji, prisiminkime, apie ką daugiausiai kalba broliai lietuviai. Na, ne visi, žinoma, o tie, kurie paaiškina, apie ką broliai lietuviai turi kalbėti. Žurnalistai, politikai, apžvalgininkai ir kitokie užkalniai bei ramanauskai su landsbirbiais ir iškauskais.

Atsiverskite Delfį. Ar Lietuvos Rytą.

Ir ką gi mes ten matome?

Rusija. Putinas. Rusai puola. Putinas. Rusijos agresija. Putinas. Atsispirsim Rusijai. Putinas… Rusija. Putinas. Rusai puola. Putinas. Rusijos agresija. Putinas. Atsispirsim Rusijai. Putinas… Rusija. Putinas. Rusai puola. Putinas. Rusijos agresija. Putinas. Atsispirsim Rusijai. Putinas… Rusija. Putinas. Rusai puola. Putinas. Rusijos agresija. Putinas. Atsispirsim Rusijai. Putinas… Rusija. Putinas. Rusai puola. Putinas. Rusijos agresija. Putinas. Atsispirsim Rusijai. Putinas…

Be komentarų, tsakant…


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
14   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают