Rusų puolimas prasidėjo Juodkrantėje, kur jie sustos? – Nepatikrintais duomenimis sostinėje

Sarmatas.lt
+ 8 - 1
Автор: Sarmatas.lt
Источник: http://www.sarmatas.lt/04/rusu-puolimas-prasidejo-juodkrante...
7534-04-08 (2016 г.), читали 2762
0


Algirdas Butkevičius


Artūras Paulauskas

Rusai konkrečiai puola. Nors ir nepatikrintais duomenimis. Apie tai šiandien pranešė 15min ir delfi, remdamasi dviejų valstybės vyrų, – atitinkamai A. Paulausko ir A. Butkevičiaus paskelbta informacija. Seimo Nacionalinio saugumo komiteto pirmininko ir vyriausybės vadovo. Premjero informacija. Delfi (A. Butkevičius apie galimą rusų išsilaipinimą Juodkrantėje: reagavome laiku), 15min (Artūras Paulauskas prakalbo, kad Juodkrantėje galėjo būti išsilaipinę rusų diversantai)

Atrodo laikas jau kastis apkasus ir rūsius, ginkluotis, ir kol rusai neatitvėrė pasienio, bėgti į Europą ar už Atlanto. Juk tokie rimti vyrai, kaip Algirdas Butkevičius ir Artūras Paulauskas žino ką kalba, kam kalba ir tikėtina (mažai), jog žino kodėl tą kalba. Bando įspėti tautą apie Rusijos grėsmes ir artėjantį pavojų, tačiau prideda „nepatikrintais duomenimis“. Kad tauta visiškai nesupanikuotų ir neprasidėtų nevaldomas chaosas, kurio metu gali būti, jog jau niekas nieko nebeklausys. rusai puola

reklama

Ir žinoma, tik todėl, šiedu didžiai garbingi vyrai nekėlė jokio šaršalo ir nepuolė vyt rusų iš Juodkrantės, kol anie dar buvo ten. Jie tiesiog ramiai pralaukė kol anie nukeliavo savais keliais (kuria kryptimi?) ir tada ramiai informavo visuomenę. Juk kokia nauda iš panikos, juolab, kad pasak šių aukščiausių šalies pareigūnų – Lietuvos pasienis kiauras kaip rėtis, jei minimi diversantai sugebėjo nepastebėti patekt į mūsų kurortinį pajūrio miestą ir lygiai taip pat nepastebėti iš ten iškeliauti.

Šie du įžvalgūs, protingi ir atsidavę Tėvynei didžiavyriai žino ką daro, – mobilizuoja visuomenę artėjančiam karui su rusų žaliaisiais žmogeliukais ar netgi atviriems kovos veiksmams, tuo pačiu atsikratydami tų skystablauzdžių, kurie išgirdę šią žinią jau kraunasi lagaminus. Ir gero kelio, – Lietuvoje jų ir taip per daug. rusai juodkrantėje

BVP ne guminis ir visiems neužtenka, nors ir yra didesnis, nei kai kurių kitų šalių, kur žmonių atlyginimai žymiai aukštesni (pvz Estijoje), todėl rusų invazija į Juodkrantę, o tikėtina jog ryt-poryt ir į Klaipėdą ar dar kur nors į Kauną, padės Lietuvai išspręsti nedarbo problemą. Ypač išgirdus šią žinią ir išvažiavus tiems greitakojams, nenorintiems kariauti su amžinais (nuo 2013-ųjų) Lietuvos priešais.

Šiai dienai tiedu minties galiūnai, laiku įspėję Tautą apie gresiantį jai pavojų, nusipelno kuo didžiausios pagarbos, – paminklų dar gyviems esant ir ordinų „Už nuopelnus Lietuvai“. Tikėtina, jog neužilgo pamatysime valstybės prezidentę ir šiuos didžiavyrius apdovanojimų įteikimo ceremonijoje, centrinių dalyvių vaidmenyje.

Lietuvoje sugrįžta didingi laikai. Kažkas ten minėjo, jog Lietuva išmiršta ir degraduoja – melas! – Tokių minties galiūnų, didžiavyrių ir ištikimų Tėvynei vyrų buvimas valdžioje aiškiai parodo, jog atgimsta buvusi Lietuvos didybė, atgimsta per jos valdovus, nešančius nepriklausomybę ir tiesos žodį!

Tik va, neramu dėl to, jog greitai Lietuvoje gali nebelikti kam klauso tos valdiškos tiesos… Pernelyg ji jau darosi panaši į beprotybę.


88% Плюс 88% Plus
12% Минус 12% Minus
8   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают