Rusofobo praregėjimas? Ar baimė būti represuotam "savų"?

Anonimusas
+ 6 - 2
Автор: Kastytis Braziulis
Источник: https://www.facebook.com/kastytis.braziulis...
7534-04-07 (2016 г.), читали 2387
1

Pavojingi veiksmai (pačios pažiūros nėra nusikaltimas) turi būti nurodyti baudžiamajame kodekse, o tarnybos pagal jas ieškoti asmenų, kurie pavojingai veikia ir juos teistų arba jiems neleistų padaryti valstybei žalos. Tačiau politikai juk šiuo klausimu neužsiima. Juos, kažkodėl tai, tenkina dabartinė padėtis,kai saugumas išėjęs į viešumą apkaltina žmones, kurie nedaro nusikaltimų tuo sukeldamas visuomenės nepasitenkinimą ir susiskaldymą.

Štai toks saugumo veikimas nėra priimtinas ir jis pats kelia grėsmę visuomenės demokratinei egzistencijai. Gyvename demokratinėje šalyje, norisi tuo tikėti, dėl to joje turi vyrauti įstatymo galia, o ne neapibrėžtos valdžios (įdomu kokie žmonės įeina į ją) valia. Politikai privalo pradžioje sutvarkyti įstatyminę bazę tam, kad apsaugotų visuomenę ir valstybę nuo užsienio priešiškų veiksmų, o jau po to kaltinti visus, kurie jiems nepatinka. Tačiau tik remdamiesi įstatymo raide.

reklama

Taigi klausimas.

Kodėl politikai iki šios dienos nesutvarkė ir nenori sutvarkyti įstatyminės bazės taip, kad mes, mūsų valstybė, mūsų visuomenė būtų apsaugota nuo užsienio šalių, neskirstant į blogas ar geras, kenksmingų mums ir nuostolius darančių veiksmų?

Kodėl politikai džiaugiasi kai nepriklausomos Lietuvos saugumas persekioja ir viešai šmeižia žmones, kurie nedaro nusikaltimų?

Esu labai griežtai nusiteikęs prieš Rusijos vykdomą politiką mūsų šalies atžvilgiu. Kritikuoju ją ir manau, kad ši politika, kuri kenkia mūsų visuomenės interesams ir daro jai žalą, turi būti užkardyta ir neutralizuota. Tačiau tai turi būti padaryta griežtai vadovaujantis įstatymais, o ne taip kaip pati Rusija veikia. Tuomet kuo gi mūsų politikai nuo jų skiriasi? O gal, tikrai, niekuo???


75% Плюс 75% Plus
25% Минус 25% Minus
6   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Landzbergis 1 0
2018-02-17 09:41:05

Palinkėsiu buvusiam Braziuliui (buvusių nebūna) susrasti šaką ir nusiteisti kur nors girioje.

Net dvejiose vietose radau seimo raginimą išleisti minčių policijos įstatymą. Neišdegs, seimas saugus.

O aš specialiai nedėjau minuso, tai matysim, ar atsiras pakankamai sąmoningų piliečių juos dėti, ar visiems patiks paveiklėlis ir dėl jo dės pliusus. Pasižiūrėsime

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают