Naujoji terapija

Algimantas Rusteika
+ 2 - 0
Автор: Algimantas Rusteika
Источник: https://algimantasrusteika.wordpress.com/...
7534-04-05 (2016 г.), читали 1456
0

Gydoma šalčiu, kad neperšaltum. Bado tave adatomis, kad neskaudėtų. Fizinio kontrasto principu.

O galima gydyti ir be kūniško kontakto. Delfinų terapija, anoniminių alkoholikų rateliai, gulėjimas su papliurpimais ant kušetės pas psichoanalitiką, kačiukų glostymas. Psichinio kontrasto principu.

Tik kodėl niekas netaiko durnių terapijos? Sukviestum rinktinę šaunių idiotų, nupraustum, Juozukas aprengtų, duotum temas. Užsidirbtų žmonės, ir Sodra gautų pajamų. Delfis garantuotai rėžtų: ” Dešimt būdų, kaip durnam tapti laimingu”. Ateitum pabendrauti, susimokėtum, gautum čekį su PVM. Ir tuoj paliktum protingesnis, tuoj viskas šviesiau.

reklama

Bent man tai labai padeda. Visiems patariu. Pabandykit nueit į kokį nors bepročių puslapį ir ką nors žioptelėti. Subilda minia idiotų tavęs spardyti ir gauni dykai gerą laiką. Padarys tau dieną per dešimt minučių.

Šis principas senokai taikomas TV, visuose iki vieno pokalbių šou. Tik mažiau politiškai paveikus, nes pats nedalyvauji. O jeigu tokius įsteigus prie stambesnių Maximų, kur galėtum užeiti, pasišnekučiuoti su jais apie gyvenimą! Kai kas vien dėl to varo sekmadieniais į turgų ridikėlių.

Nereikėtų nei pagalbos telefonų, nei psichinės sveikatos centrų. Pabandykit ne ginčytis su durnium, o priimti jo pasaulį, pažvelgti pro jo langus, galvoti jo žodžiais. Kaip pataps paprasta, lengva, nuostabu ir suprantama! Bemat pasijusi laimingu. Panašiai kaip paklausęs valstybės galvų, jei tik prisiverstum patikėti tuo, ką sako.

Pati praeidama urzgia – rašai, darbą dirbtum, uždirbtum. Tai vakarais vis pagalvoju, kad reikėtų steigti kokį startuolių UAB’ą ir pradėt. Jei gerai surašytum popierius – ką nors apie seksą ir mažumas – Europa garantuotai pinigų duotų. Tik viena problema – kur gauti durnių?

Visi jau seniai įdarbinti ir gerai įsitaisę. Gauna pašalpas, pensijas ar rentas. O už pliką minimumą dirbti durnium argi durniai sutiktų? Taip tik mes galim, mieli piliečiai ir senutės.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают