Ar popiežius Pranciškus nuplaus kojas musulmonų nužudytiems katalikams? (video)

Anonimusas
+ 2 - 0
Автор: Petras Gulbinskas
Источник: http://sauksmas.lt/ar-popiezius-pranciskus-nuplaus-kojas-mus...
7534-03-30 (2016 г.), читали 1300
0

Popiežius Pranciškus Velykų proga nuplovė kojas „pabėgėliams“, o  sekmadienį sakydamas savo Velykų sveikinimą, kritikavo migrantų ir pabėgėlių „atmetimą“. O kam juos atmesti? Kristus taip nesielgdavo, jis pats maitindavo ir pagirdydavo, ir rūmuose negyveno. Kas trukdo Požiežiui Pranciškui elgtis taip, kaip mokė Kristus? Vatikane tiek daug vietos, drąsiai galima kelis šimtus tūkstančių „pabėgėlių“ čia apgyvendinti, o jeigu šv.Petro aikštėję pastatyti konteinerinius namelius, palapines – koks milijonas pabėgėlių ten tilptų. Ir finansiniai ištekliai Vatikano beribiai. Tiek Vatikano muziejuose dulka turtų, už gautus pinigus dešimtmečius galėtų maitinti visus pabėgėlius. O kur dar „garsusis“ Vatikano bankas?

reklama

Patogu būti geru kitų sąskaita, ant kitų sprando. Gera. Tau – šlovė, visiems kitiems – teroras, šiukšlės, milijonai dykaduonių, nacionalinių valstybių naikinimas, kultūrinės erdvės naikinimas, aibė kitų problemų. Europos naikinimas.

Musulmonai neskuba plauti kojų Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų krikščionims. Jie paprasčiau pasielgė – šimtus tūkstančių katalikų išpjovė, likusius išvarė iš namų, o šventyklas sugriovė. Kur Romos popiežius tada buvo? Turėjo nuo ryto iki vakaro balsu rėkte rėkti!

O kodėl Šventas Tėvas neragina musulmonų, kad šie savus musulmonų pabėgėlius pas save priimtų? Tokios turtingos musulmonų valstybės aplink, o priimtų pabėgėlių – 0. Saudi – 0; Kuwait – 0; Qatar – 0; Emirates – 0; Bahrain – 0. Fantastika!

O kas nuplaus kojas vakar Pakistane užmuštiems 72 krikščionims, kuriuos nužudė vien todėl, kad jie šventė Velykas, kad jie katalikai? Ar Popiežius nuplovė kojas katalikams Briuselyje?

Sakote nėra tokios tradicijos? Popiežius Pranciškus aktyviai laužo tradicijas ir į Romos sostą atėjo sulaužius tradicijas.

Ar dera piemeniui svetimą bandą ganyti, kai sava banda nyksta, kai savą bandą vilkai pjauna. Prastas toks ganytojas, labai prastas. Gal todėl, kad nedorai į sostą pasodintas, tradicijas laužant, tradicijų laužyti?

Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают