Ginklas, prieš kurį bejėgis bet kuris teroristas

Anonimusas
+ 11 - 0
Автор: Saulius Veržikauskas
Источник: http://www.facebook.com/saulius.verzikauskas?fref=ts...
7534-03-25 (2016 г.), читали 1520
0

Kaip nugalėti terorizmą? Paskutinių dienų įvykiai davė labai aišku atsakymą: terorizmas atsitrauks tik prieš žmonių solidarumą ir dvasinę tvirtybę. Tankai, šautuvai ir raketos bejėgės  –  tai parodė ir Rusijos bandymai su isistais susidoroti Sirijoje.

Yra žinoma, kad islamo teroristai labai apsišvietę žmonės ir sprogdintis eina laisvalaikiu, kai neskaito knygų. Dar kartais savo urvuose dykumose, pasijungę plačiajuostį internetą, studijuoja šalies, kurią žada parklupdyti, gyventojų FB paskyras. Jei asmeninės ikonėlės padabintos kokia nors solidarumo su, pavyzdžiui, Prancūzija vėliavėle, jie dreba iš baimės ir dažniausia nusprendžią šią šalį palikti ramybėje. Gal dėl to kol kas ramu ir Lietuvoje. Taip, šis kovos būdas ypač efektyvus.

Tačiau po Briuselio teroro aktų, nusinešusių dešimtis gyvybių, kovai su terorizmu buvo atrastas dar žiauresnis ginklas, nuo kurio bejėgiškai dreba kiekvienas teroristas bet kuriame pasaulio krašte.

Ne, ES valdantieji su terorizmu kovoja taip pat negailestingai. Tikiu, kad tuoj prasidės begalė labai reikalingų posėdžių, kurių metu, jei dievas duos, bus priimti sprendimai į teroro aktus žiūrėti ne kaip į paprastus teroro aktus, o kaip į pasaulinio blogio apraiškas. O blogis, kaip žinoma, neturi nei tautybės, nepriklauso nuo žmonių rasės ir tikėjimo. Svarbu, kad mes, ES piliečiai, būtume vieningi, kaip vieninga yra betoninė siena, kad vien savo egzistencija skleistume visaapimančią Meilę. Meilę, nepažįstančią sienų bei apribojimų. Ir dar labai svarbu atleisti. Teroristas, nužudęs žmogų, baimingai suvirpa, kai jam atleidžiama. Tuo momentu jis pradeda nuoširdžiai atgailaut, o jei meilės ir atlaidumo srautas nesilpsta, patampa pačiu nuostabiausiu žmogumi ir momentaliai integruojasi jį supančioje visuomenėje. Praktiškai jį teisti ir bausti yra kvaila, nes tai visai kitas žmogus.

reklama

Bet kaip prie Europos saugumo galime prisidėti mes, eiliniai gyventojai?

Štai čia mes galime pasinaudoti šiuo visiems prieinamu, tačiau labai galingu, gal kiek ir žiauroku ginklu: kreidutėmis!

Jei mes visi kartu, įsigysime spalvotas kreidutes, apipaišysime gatves ir laiptines Taikos ir Meilės piešiniais, prieš tokį reiškinį bus bejėgiai net patys žiauriausi pasaulio teroristai.

Mes išgelbėsime Europą ir Pasaulį!

Mes  –  už Meilę, Taiką ir baltus balandžius!

Kol mūsų rankose švyti kreidutės, mes nenugalimi!

Kviečiu visus į akciją dėl taikos visame pasaulyje ir galutinio terorizmo sustabdymo!

Dalyviai privalo: atsinešti spalvotų kreidučių, žvakučių, spalvotų vėliavėlių, balionų.

Vakare Katedros aikštėje degsime žvakutes ir jų šviesoje maliavosime grindinį. Piešiniai turi būti tik apie taiką, laimę ir balandžius.

Iš pradžių negarsiai niūniuosime, o po to jau galingai trauksime taikos himnus ir šiaip tolerantiškas dainas. Tikintieji galės čia pat melstis, jogai medituoti, veganai demonstratyviai vartoti žolę, o LGBT atstovai organizuoti minį praidą – paradą. Kiti, ne tokie tolerantiški ir dvasiškai aptemę žmonės galės susikibti rankomis ir linguoti į mantrų taktą.

Pageidaujami šventieji Gongai, kitokie laimės bei nušvitimo nešėjai, įvairios šventos krivulės, kryžiai, gerai, kad kas ant greitųjų aikštėje sumontuotų piramidę, kur, išsekę nuo pasaulio gynimo, semsimės kosminės energijos ir išlindę toliau kovosime už taiką visame pasaulyje.

Bus žirnių sriubos, tad, apie vidurnaktį organizuosime visuotinį aikštės nušvitimą. Turėti degtukų arba žiebtuvėlių ir nedegamas kelnes.

Gerai būtų kažko parūkyti, kas turit – atsineškit.

Parūkę paruošime kreipimąsį į likusias pasaulio tautas.

Saulius Veržikauskas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают