Žurnalistai moka 20 eurų, kad pabėgėliai apsimestų negyvais

Kūlgrinda.lt
+ 5 - 0
Автор: Kūlgrinda.lt
Источник: http://kulgrinda.lt/1263/zurnalistai-moka-20-euru-kad-pabege...
7534-03-23 (2016 г.), читали 2464
0


„Greek Reporter“ (Graikijos reporterio) bendradarbio Philip Chrysopoulos reportažas, paskelbtas š.m. vasario 17 d. minėto leidinio interneto portale

Užsienio žurnalistai pabėgėliams moka 20 eurų, kad jie atsigultų ant pakrančių ir apsimestų skenduoliais. Taip praneša Koso salos Vyskupas Nisyros Nathanael. Šis neįprastas liudijimas buvo paskelbtas interviu metu, kurį padarė vietinė radijo stotis Alpha 98,9 su Vyskupu Nisyros Nathaniel. „Pats mačiau savo akimis, kaip užsienio televizijos žurnalistai mokėjo pabėgėliams 20 eurų, kad jie vaidintų nuskendusias aukas“, sakė vyskupas.

 Vyskupas Nathaniel mano, kad masinė žiniasklaida bando pateikti netikrą įvykių vaizdą, kuris smarkiai skiriasi nuo realybės. Jis, kaip vyskupas, galvoja, kad yra nuodėmė išnaudoti žmogaus skausmą. O būtent taip žurnalistai ir elgiasi, kai jie prašo pabėgėlių apsimesti skenduoliais tik tam, kad pavyktų pateikti kuo dramatiškesnius televizijos vaizdus.

Vyskupas Nathaniel taip pat pareiškė, kad tai vietiniai salos gyventojai, kurie tikrai padeda pabėgėliams. O vyriausybinės ir nevyriausybinės organizacijos tik padeda vietiniams savanoriams.

Vertė Algis Avižienis


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают