Vietoje to, kad spręstumėm problemas, sugalvosim, kaip pagražinti statistiką

Aurelijus Veryga
+ 7 - 0
Автор: Aurelijus Veryga
Источник: http://blaivus.blogspot.lt/2016/03/vietoje-to-kad-sprestumem...
7534-03-09 (2016 г.), читали 2550
0

Na ką mielieji verslininkai, atvažiavom, ar ne? Jūsų "draugelių" aludarių ir mg baltikų su stumbrais ir mineraliniais vandenimis vykdyta verslo plėtra, kai nebuvo svarbu niekas, išskyrus pinigus, pagaliau duoda rezultatų. Į šalį, kuri garsėja girtavimu, nebenori važiuoti turistai.

Tai vietoje to, kad pagaliau suprastumėt, kad alkoholio pramonės siautėjimas yra pražūtingas kitiems verslams, sugalvojot padailinti statistiką. Tiksliau galvojat, kad lavonui į užpakalį įstačius ramunlėlę jis atrodys labiau gyvas?

Ir sugalvok tu man tokią idėją - pasakyti, kad pas mus alkoholį išgeria užsieniečiai. Matyt lietuviai į užsienį nevažiuoja ir ten negeria. Galų gale jei jau ir kilo tokia "geneali mintis", kaip išdurti naivius turistus, kurie čia važiuoja ne gerti, vemti ir šlapintis ant prezidentūros, o tuos kurie atvyksta pažinti šalies su vaikais ir šeimomis (nes jie ir palieka daugiausiai pinigų), reikėjo pasižiūrėti į mirtingumą, susijusį su alkoholio vartojimu.

reklama

Pagal verslo logiką pas mus geria užsieniečiai, tai turbūt sutiksit, kad jie ir mirti turėtų nuo alkoholio sukeliamų ligų. O iš tikrųjų situacija yra toli nuo jūsų įsivaizdavimo. Realūs su alkoholio vartojimu susijusio mirtingumo rodikliai pateikiami šiame paveiksle:

Vietoje to, kad spręstumėm problemas, sugalvosim, kaip pagražinti statistiką

Todėl mano patarimas jums, meskite iš draugelių ir savoverslo asociacijų tuos, kurie baigia sugadinti ne tik Lietuvos įvaizdį, trinasišonais apie vyriausybės vadovus ir jiems pudrina smegenis, bet ir baigiasunaikinti darbo jėgą Lietuvoje, o be jos ir viešbučiai, ir visi kiti verslaibus nieko verti.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают