Vis dėl to jie bus gydomi

Sarmatas.lt
+ 11 - 0
Автор: Sarmatas.lt
Источник: http://www.sarmatas.lt/02/vis-del-to-jie-bus-gydomi/...
7534-03-01 (2016 г.), читали 2302
0

Skaitytojas atsiuntė įdomų straipsnį-pranešimą apie vykstančius pokyčius Rusijos sveikatos apsaugos sistemoje, o su tuo ir keičiant RF valstybės požiūrį į lytinės-orientacijos klausimą, kurio vertimą čia ir pateikiame.
sarmatas.lt redakcija

„Išleistas Rusijos sveikatos Ministerijos įsakymo projektas, pasak kurio, psichoneurologiniuose dispanseriuose ir psichiatrinių ligonių skyriuose bus kuriami specializuoti kabinetai, teikiantys pagalbą asmenims, kenčiantiems nuo lytinės identifikacijos, psichologinių ir elgesio sutrikimų, susijusių su lytine branda ir orientacija“, – praneša LiveJournal išspausdinto straipsnio autorius alexeagle007 .

reklama

Minimu įsakymu pritaikoma eilė pakitimų „Medicininės pagalbos teikimo esant psichiniams ir elgesio sutrikimams“ nuostatose. Jose pateiktos rekomendacijos su kabineto normatyvais ir jo aprūpinimo standartais.

Pagal tai, neskaitant gydytojo, į būtinų kabineto darbuotojų sudėtį įeina ir medicinos sesuo, atitinkanti kvalifikacinius medicinos darbuotojų reikalavimus pagal savo specialybę.

Šiame dokumente netradicinės seksualinės orientacijos atstovai labai aiškiai apibrėžiami kaip psichiatrinio profilio gydymo įstaigų pacientai.

Įsakymo projektas pasirašytas RF sveikatos ministrės V.I. Skvorcovos, baigusios Lenino ordino 2-ąjį valstybinį N.I. Pirogovo vardo medicinos institutą Maskvoje, su specialybe „Nervų ligos“.

Skvorcova valdininkė ir ji išreiškia oficialią valstybės poziciją, užfiksuotą pristatytame dokumente, šio reiškinio atžvilgiu, kas labai svarbu.

Pilnaverčio valstybės vystymosi dėlei reikalinga sveika šeima, sugebanti gimdyti ir auklėti vaikus – būsimus šalies piliečius. Kad šalis būtų pajėgi ginti savo suverenius interesus, reikalingas karys, sugebantis laikyti ginklą rankose, o ne ta glamūrinė, neaiškios lyties būtybė, kurios įvaizdį taip „įtaigiai“ stengiamasi formuoti šiandieniame šou-versle„, – teigia straipsnio autorius.

Atėjo laikas vėl pavadinti ligą (pakankamai retą), kurią būtina gydyti, – liga, o ydą, kuo iš esmės yra homoseksualizmas didžiojoje daugumoje atvejų, – yda.

šaltinis: alexeagle007.livejournal.com


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают