Orbanas apie migrantus: Gaujos nemedžios mūsų žmonų ir dukterų

Šauksmas.lt
+ 7 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/orbanas-apie-migrantus-gaujos-nemedzios-m...
7534-03-01 (2016 г.), читали 1665
0

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas savo metiniame pranešime vasario 28 dieną didžiausią dėmesį skyrė migracijos krizei. Jis pranešė apie naujų tvorų statybą pasienyje, kas turi „išmokyti Briuselį, kontrabandistus ir migrantus to, kad Vengrija – tai suvereni valstybė“. „Europos ateičiai grasina, visų pirma, ne tie, kas nori čia atvažiuoti, o tie politiniai, ekonominiai ir intelektualiniai lyderiai, kurie stengiasi perdirbti Europą“, – pabrėžė Orbanas.

reklama

Jis taip pat pranešė, kad davė potvarkį Vengrijos VRM statyti naują užtvarą pasienyje su Rumunija.

„Vengrija toliau priešinsis ES planams paskirstyti migrantus pagal kvotas, pagal kurias 100 tūkstančių migrantų turi būti paskirstyta visoms ES valstybėms“, – pasakė Vengrijos vyriausybės vadovas.

„Būtina sustabdyti Briuselį. Negalima leisti, kad jie verstų mus priimti karčius vaisius jų migracinės politikos. Mes nenorime ir neimportuosime nusikaltimų, terorizmo, homofobijos ir antisemitizmo į Vengriją“, – pažymėjo Orbanas.

Jo žodžiais, „Briuselis negali tapti nauja Tarybų Sąjungos versija, pajungdamas mus savo valiai“. „Nebus beteisiškumo rajonų Vengrijos miestuose. Nebus betvarkės, nebus degančių pabėgėlių stovyklų, o gaujos nemedžios mūsų žmonų ir dukterų“, – pabrėžė Vengrijos premjeras.

http://radiopolsha.pl/6/137/Artykul/242599

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают