Skandalas Austrijoje: musulmonų teroristai valdė Vienos vaikų darželius

Anonimusas
+ 6 - 1
Автор: Petras Gulbinskas
Источник: http://sauksmas.lt/skandalas-austrijoje-musulmonu-teroristai...
7534-02-29 (2016 г.), читали 1746
0

Štai kur nuveda išprotėjęs liberalizmas ir užpakalių laižymas musulmonams. Patikrinus islamiškus Vienos vaikų darželius paaiškėjo, kad vaikai juose mokomi islamo dogmų, šariato istatymų, neapykantos Vakarų civilizacijai, Austrijai, o Austrijos valdžios pinigais, kurie be jokios kontrolės skiriami šiems darželiams, buvo remiami islamo teroristai.

Jau kelinta diena netyla skandalas Austrijoje. Aiškėja vis nauji faktai, kad Vienoje įsteigtuose islamiškuose vaikų darželiuose buvo vykdoma antivalstybinė veikla. Apie tai nuolatos Austrijos visuomenę informuoja didžiausias Austrijos dienraštis Krone (1, 2).

Laikraštyje rašoma, kad „tyrimas Vienos islamiškų vaikų darželių parodė: tai blogiau ir pavojingiau negu buvo bijoma!“ 178 puslapių universiteto profesoriaus Ednan Aslano ataskaita parodė, kad Vienos teritorinė mokesčių inspekcija nekontroliavo, kaip naudojami islamiškiems vaikų darželiams skiriami Vienos mokesčių mokėtojų pinigai, o verslininkai islamistai naudojo šiuos pinigus islamiško terorizmo finansavimui.

reklama

Išprotėję Austrijos liberalai, kitaip visos šitos bachanalijos niekaip nepavadinsi, įsteigė Vienoje 150 islamiškų vaikų darželių. Piešinyje pateikiamas šių islamiškų vaikų darželių išdėstymo Vienos mieste schema.

73 psl., pavyzdžiui, profesoriaus ataskaitoje rašoma, cituoja Krone, vaikams buvo aiškinama: „Islamo valstybės sukūrimas yra Alacho valia“, kad „neapykantą žydams pagrindžia religiniai argumentai“, kad „prievarta gali būti teisėta priemone sukuriant islamo valstybę“, „kad reikia bjaurėtis vakarietišku gyvenimo būdų“, kad „Europos, kurią mes žinome, po kelių metų neliks“ ir t.t.

Austrijos integracijos ministras Sebastianas Kurc pažymėjo, kad islamiškų vaikų darželių projektas daugelį metų valdžios nebuvo kontroliuojamas. Vienos miesto pinigų srautai skiriami šiems darželiams finansuoti, daugelį metų buvo nukreipiami islamo terorizmo iš organizacijų „broliai musulmonai“ ir „Milli Görüs“ finansavimui. Šios organizacijos Austrijoje jau veikia nuo 2013 metų ir jau atnešė daug teroristinio pasikėsinimo aukų. Kad islamiškų vaikų darželio operatoriai priklauso „brolių musulmonų“ teroristinei organizacijai jie net neslėpė. Ataskaitoje pateikiamas jų viešas prisipažinimas televizijos laidoje, kad „tai teisybė“ (ataskaitos psl. 38).

Vienos valdžia ne tik skyrė šiems privatiems darželiams milžiniškas 30 milijonų eurų subsidijas, bet papildomai buvo apmokama chalialinio maisto gamyba ir pristatymas į šiuos darželius!

Ar mums viso to reikia? Ar mums, broliai lietuviai, reikalingi „broliai musulmonai“ su kalašnikovais rankose?

Petras Gulbinskas

Šauksmas


85% Плюс 85% Plus
15% Минус 15% Minus
6   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают