Berlynas – beždžionių miestas

Šauksmas.lt
+ 3 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/berlynas-bezdzioniu-miestas.html...
7534-02-12 (2016 г.), читали 1676
0

„Geležinis Vokietijos kancleris“ Otto fon Bismarkas yra sakęs, kad „Paryžius yra toks miestas, kuriame gyvena vien beždžionės“. Laikas negailestingas. Dabar beždžionės užgrobė ir Berlyną.

Berlyną užgrobusios beždžionės labai myli pabėgėlius ir visokio plauko ekonominius migrantus, žodžiu visą likusį pasaulį, bet labai nemyli vokiečių, jų kultūros, papročių, žodžiu, visko, kas vokiška.

Apie pabėgėlių nusikaltimus jos niekam net neleidžia išsižioti, tuojau sukelia neregėta triukšmą. Tuojau rėkia apie tolerancijas, ksenofobijas ir dar velniai žino apie ką, kas tik beždžionių „išrinktosios tautos“ išgalvota.

Tame beždžionių okupuotame Berlyne jeigu kas tik nutinka negerai, reiškia yra kalti rusai: „jeigu Berlyne neatvažiuoja autobusai – kalti rusai. Jeigu migranto buka galva, reiškia – kalta Maskva. Jeigu arabas š..a į baseiną, reiškia – Putinas ateina“ ir t.t., ir pan.

Nors, vien tiktai per Naujųjų metų naktį pabėgėliai padarė virš 1000 nusikaltimų, beždžionės tų nusikaltimų neskaičiuoja. Tai šventa karvė – pabėgėlis. Jau ne visai žmogus, o kažkas arti Dievo. Štai, jei  vokietis, kuriuo net būti jau gėda,  pasipriešina arabui vagiui ar žagintojui – štai kur nusikaltėlis!

reklama

Skundžiasi  beždžionės, Berlyną užgrobusios, kokie tie vokiečiai blogi žmonės laikraštyje Berliner Zeitung.

Tuos, kurie priešinasi savo gimtinės okupacijai, šitos beždžionės vadinami ultradešiniaisiais. Tai jau – patys patys, toliau tik Hitleris ir Osvencimas.

Taigi, pagal tų kairių kairių beždžoinių, už kurių tiktai Trockis su Leninu, duomenis pernai užregistruota 13846 nusikaltimų prieš migrantus, 30 procentų daugiau negu 2014. Praeitais metais buvo užregistruoti 921 kraštutinių dešiniųjų prievartos aktai (2014: 496) 691 sužeistų (2014: 431).

Žinoma, beždžionės užgrobusios Berlyną neskaičiuoja, kiek atėjūnai per metus padaro nusikaltimų.

O kaip suskaičiuosi, jeigu Vokietijos policija migrantų nusikaltimus slepia ir Vokietijos žiniasklaida slepia, tokius valdžios nurodymus yra gavusi, viską slėpti, o jeigu kas paaiškėjai – atsakymas vienas: rusai kalti, rusų propaganda, Putinas kaltas.

Aš nieko naujo nesugalvojau, aš tik iš Vokietijos suvienytojo Bismarko šaipausi. Tiek žmogus stengėsi, tiek Vokietija rūpinosi, o dabar – viskas vėjais. Berlynas – beždžionių miestas. Ir ne tik Berlynas, bet ir visa ES, nes ji pastatyta ne ant tvirto pagrindo, o ant smėlio, ant mėšlo krūvos – ant liberalizmo ir Trockizmo.

Tai štai, „geležinis kancleri“ Otto fon Bismarkai. Ne tik Paryžius, bet ir Berlynas dabar – beždžionių miestas. O žinai kodėl? O todėl, kad kancleris ten dabar ne iš geležies, kaip Tu, o iš kitos materijos nulipdytas. Ir Tu žinai iš kokios.

Petras Gulbinskas

Šauksmas


Pasirašykime, sesės ir broliai lietuviai, už iniciatyvą siekiant atšaukti “pabėgėlių įstatymą”, kad Vilnius netaptų baždžionių miestu ir visa Lietuva.

Parašų rinkimo lapus dalija rajonų koordinatoriai, pas juos galima ir pasirašyti. Koordinatorių sąrašas pagal miestus yra čia: http://b3g.lt/kontaktai/, o e-balsavimo nuoroda, su instrukcija kaip tai padaryti, yra čia:http://b3g.lt/e-balsavimas/.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают