Liberoidinis siautulys

Anonimusas
+ 18 - 0
Автор: Vincas
Источник: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/issifruoti-rusija-pamate...
7534-01-23 (2016 г.), читали 2767
0

Liberoidai ir toliau bando iššifruoti Rusiją. Pasirodė reto bukumo delfio straipsniūkštis kurio autorius, žinoma, užkulnis.

     

Bet jų protelis per silpnas to jie niekada nesugebės, nes iššifruoti Rusiją galima tik vieninteliu atveju - susipažinus su VISUOMENĖS SAUGUMO KONCEPCIJA (KOB). Kurios pristatymas Lietuvoje įvyko 2014 kovo 14 dieną per LRT (žinoma viskas pateikta auštys kojom) 2014 kovo 16, LRT „Savaitė“ – Visuomenės Saugumo Koncepcijos pristatymas Lietuvoje. Tačiau liberoidai negali išanalizuoti alternatyvios informacijos, kuri patekusi į psichiką, dėka neadekvataus tikrovei liberalizmo, iškraipoma. Todėl jie negali susidaryti objektyvaus vaizdo ir suprasti to kas vyksta, ką jau kalbėti apie iššifravimą. Nebent kiek objektyvesnį supratimą pademonstravo JAV analinio centro "Stratfor" vadovas Dž. Frydmanas, bet jis nėra liberalas, (iššifruoti Rusiją - tam kad sunaikinti.)

reklama

Kaip ir būdinga ilberoidinėms išgamėlėms užkelnis vadovaujasi dvigubais standartais. Viešoje erdvėje niekina velionį M. Burokevičių. Susidaro įspūdis vien todėl, kad jis atsidūrė pralaimėjusių pusėje, kaip sakoma "ne ant tų pastatė". Pabandytų kas nors viešai išdergti tą patį tūlą brazių, kaip mat pakiltų liberoidinio pasipiktinimo banga ale "taip juk negalima", "apie mirusius gerai arba nieko". O čia prašom - moralinis degeneratas gavo didžiausią žiniasklaidos platformą Lietuvoje ir dergiasi kaip prasigėręs kaimietis (bet juk jis toks ir yra). Ypač jis nekenčia RUNKELIŲ - tų ant kurių darbo parazituoja tiek jis, tiek jo savininkai elitarijai. O jei dar kalba eina apie žmogų, kuris gynė dirbančių žmonių interesus, tuomet neapykanta kvadratu. Šiaip jau noraliam žmogui, net jeigu politinės pažiūros visiškai nesutampa, tikrai yra už ką gerbti M. Burokevičių - juk jis liko ištikimas savo idealams ir neišvertė skūros pirmai progai pasitaikius, kaip dabartiniai buvę partiniai, pradedant magnolija ir baigiant tarybiniu prokuroru (kuris tėvynės gynimo komitete sėdi). Galima įsivaizduoti atvirkščią vaizdelį, kaip sistemos pakalikas užkelnis plūsta opozicijos atstovus, Burokevičiaus linijos laimėjimo atveju. Vaizdas būtų identiškas, nors kyla įtarimas kad jo prie mas medios neprileistų, nes tokie kaip jis diskredituoja esamą režimą.

reklama

Ką bepridursi - vargšas kiaulėnas net nesupranta kad šitie jo britkūs žodžiai anksčiau ar vėliau atsisuks prieš jį patį, ko mes ir palinkėsime.

Citata iš straipsnio kuriame niekinamas žmogus gynęs Lietuvos gyventojų interesus (viso straipsnio higienos sumetimais nepublikuosime, nes tokią buką demagogoją sunku perkaityti iki galo):

"Mes neturėjome abejonių dėl to, ką galvojame mes (išskyrus kelis atsilupėlius, kurie tai teisino arba organizavo – vienas jų, profesorius Mykolas Burokevičius, iškeliavo pas velnius, ir tegul būna karštas jam smalos katilas, ir nebandykite man siūlyti gerbti mirusį, gerbkite patys, sveiko proto žmonėms gerbti nusikaltėlius ir išdavikus nėra privaloma), tačiau numanėme, kad Rusijoje auditorijai galbūt pasakojo apie mus ne visą tiesą."


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
18   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают