Netradicinė tragedija Ispanijoje - kaip iš tolerantiško serialo. Motina šūviais į nugarą atkeršijo politikei lesbietei už seksualinį dukters persekiojimą

Blogeris Zeppelinusas
+ 21 - 0
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://www.facebook.com/blogeris.zeppelinus/posts/961797880...
7534-01-22 (2016 г.), читали 2977
0

Ispanijoje prasidėjo teismas itin garsioje byloje dėl labai žymios politikės, provincijos premjer-ministrės Izabelės Karasko (Isabel Carrasco) nužudymo. Provincijos vyriausybės galva vidury baltos dienos buvo nušauta miesto centre keliais šūviais į nugarą.

Kaltinama moteris, šešiasdešimtmetė Monserat Gonsales (Montserrat Gonzalez) yra buvusios Izabelės Karasko pavaldinės motina.


Monserat Gonsales

Ji teigia, kad keršijo netradicinės orientacijos politikei už tai, kad ši įžūliai bandė priversti jos dukrą, savo pavaldinę, tapti sugulove, o šiai atstūmus "meilės pasiūlymus" - išspyrė ją iš darbo su vilko bilietu.

Viso teisiamųjų suole atsidūrė 3 moterys:

policininko našlė Monserat Gonsales, kuri ir šaudė bei pribaigė valdininkę, jos dukra Triana Martines, įtariama keršto akcijos organizavimu bei nužudymo vykdyme dalyvavusi policijos pareigūnė Rakelė Gago, kurios automobilyje buvo aptiktas ginklas.

reklama

Izabelė Karasko buvo nužudyta judriame miesto centro kvartale, kuomet prie jos priėjo šaliku apsimutūriavusi ir dideliais tamsiais akiniais užsimaskavusi Monserat Gonsales, kelis kartus iššovusi jai į nugarą, o paskui pribaigusi parkritusią politikę dviem kulkomis į galvą. Tuomet keršytoja su dukra sėdo į laukiančios jų draugės-policininkės automobilį ir pabėgo iš nužudymo vietos.

Nelaimei įvykio liudininku tapo kitas buvęs policininkas, kuris nepastebėtas pasekė žudikių brigadą ir informavo apie tai policiją. Kuri ir sučiupo keršytojas ant karštųjų.

Teisme Monserat Gonsales pareiškė, kad nei trupučio nesigaili dėl savo poelgio.

Jos manymu, tarnybinio pavaldumo santykiais naudotis sekso tikslais pamėgusi netradicinės orientacijos politikė gavo tai, ko nusipelnė. Jeigu Izabelė Karasko būtu likusi gyva, tai ir toliau būtų žalojusi gyvenimą ne tik jos dukrai, bet ir kitoms jaunoms moterims, esančioms gašlios lesbietės pavaldume.

Beje, Ispanijos spauda rašo, kad staigią, bet ne itin skaidrią karjerą padariusios žymiosios politikės reputacija išties buvo abejotina - ji net buvo nuteista už moterų "nekonkursinius priėmimus" į valdiškus darbus.

Deja, atėjo diena, kai ji užtaikė ant tikrai karšto, iberietiško temperamento šeimynos, kurioje net įžeistos ir pažemintos moterys elgiasi, kaip seno kirpimo vyrai. Ima ginklą į rankas ir keršija savo dukrų skriaudikams.

Taigi, tai buvo paskutinė pamoka, iš kurios Izabelė Karasko, deja, jau nebepasimokys.

Tačiau kiti politikieriai - tiek tradicinės, tiek netradicinės orientacijos, mėgstantys seksualiai papriekabiauti prie pavaldinių ir pasinaudoti tarnybine padėtimi savo geidulių patenkinimo tikslams - gal ir pasimokys.


Įdomu, ar pamatysime išsigimėlius su plakatėliais - "Je suis Isabel Carasco".
Labai tiktų mūsų pedoliberastams prie jų deklaruojamų "vertybių"


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
21   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают