Oho, Delfiui atsivėrė akys? Aprašoma vokiečių reakcija į naujametinius pabėgėlių siautėjimus

Blogeris Zeppelinusas
+ 13 - 0
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://www.facebook.com/zeppelinus/posts/846057892181910...
7534-01-06 (2016 г.), читали 2509
0

Įdomu, ar neįtikėtinai skandalingi įvykiai Vokietijoje, kuomet įvairiuose miestuose pabėgėliai ir migrantai "šventė" Naujuosius plėšdami, seksualiai priekabiaudami ir žagindami vokiečių moteris, tame tarpe - policijos pareigūnę, taps paskutiniu lašu, kuri perpildys tos šalies gyventojų kantrybės taurę?

Pradžioje bandę nuslėpti tuos baisius įvykius (jiems pavyko tai net 4-ioms dienoms) Vokietijos ir Kelno valdžios atstovai nūnai desperatiškai bando paaiškinti savo tautai - kokios baisios nesąmonės vyksta jų idiotiškų sprendimų pasėkoje ir kaip jie siūlo vokiečiams gyventi toliau "pereinamo kiemo" politikos sąlygomis?

Tenka priminti, kad Kelnas šiaip jau yra tolerantiškiausias Vokietijos miestas, kuriame kasmet tūkstančiai kairuolių ir etninių antifašystų smurtu ir jėga neleidžia taikių dešiniųjų ir antiimigracinių jėgų demonstracijų.

Ir kad naujai išrinkta miesto merė yra viena didžiausių pabėgėlių priėmimo, imigracijos skatinimo ir multikultūrinės visuomenės entuziastė. Apie kanclerės A.Merkel vaidmenį migrantų invazijos istorijoje tai net pasakoti neverta. Visi matė savo akimis.

reklama

Ir štai dabar jiems tenka teisintis ir bandyti aiškinti - kodėl visos jų šnekos apie gėrį, kurį atneša imigrantai ir pažadai apie jų integraciją buvo š... vertos?

Tai nelengva bus padaryti. Po to, kas nutiko per naujuosius, vokiečiams ir jų moterims bus dar sunkiau suvokti:

Kodėl kažkokie atsibastėliai iš kito pasaulio krašto elgiasi jų šalyje, tarsi kokie užkariautojai iš Azijos stepių?

Kodėl šventės metu svieto perėjūnams de facto buvo leista prievartauti ir žaginti vokiečių moteris viešose vietose?

Kodėl valdžia ir policija nesiėmė rimtų priemonių apginti nuo smurto savo rinkėjus ir taikius mokesčių mokėtojus?

Kodėl tie keli šimtai prievartautojų ir žagintojų dar nenustatyti ir nepasodinti į kalėjimus ar nedeportuoti iš šalies? Nors geležinkelio stotis ir jos aplinka prismaigstyta modernių vaizdo kamerų?

Į tuos klausimus turėtų atsakyti įvairių lygių valdžios atstovai. Juolab, kad Kelno mieste neužilgo vyks įžymusis kelių dienų festivalis, kuris švenčiamas miesto aikštėse ir viešose vietose.

Ar vokiečiams derėtų tikėtis antros "tolerantiško naujametinio šventimo" serijos? Juk visi tie žagintojai ir prievartautojai niekur nedingo ir niekaip nenukentėjo - jie išlįs į gatves linksmintis toliau. Tačiau viskas, ką sugebėjo išmekenti tolerantiškoji Kelno merė yra tai, kad iki būsimo festivalio ji pasirūpins, kad būtų parengtos ir išplatintos "Elgsenos gairės". Kurios ir išgelbės situaciją ir leis miestiečiams ramiai švęsti.

Jūs turbūt pamanėte, kad tai gairės pabėgėliams? Nei velnio jūs nesuprantate apie toleranciją. Manykite dar kartą.

Šios gairės bus skirtos... vokiečių moterims ir merginoms.

Jos aiškins, kaip dera teisingai elgtis pabėgėlių akivaizdoje, ko nedaryti, kad pabėgėliai nesupyktų ar nesusigundytų, kur neiti, kokios pagarbios distancijos nuo jų laikytis , etc. etc.

Taigi, anot Kelno merės, dėl kultūrinių nesutapimų keisti savo elgseną reikia NE pabėgėliams, bet ...vietos gyventojams. Tuomet gal tie svetimšaliai neprievartaus ir nežagins jų moterų. Vienžo, visiška tolerastinės silpnaprotystės apoteozė. 

--------------
Ką gi, pažiūrėsime - kas toliau bus. Smalsu, atvirai sakant - kur ta po karo išugdytos vokietukų kantrybės riba


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
13   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают