Kas nutiko Kėdainių raj.? - Lietuvos kaimo, o taip pat ir Lietuvos ateities nužudymas, tiek informacinis, tiek ir fizinis.

Anonimusas
+ 15 - 0
Автор: Vincas
Источник: http://LDiena.lt...
7534-01-05 (2016 г.), читали 3338
0

Iš delfio srauto:

"S. Tamkevičius apie nužudytus vaikus: šiandien turbūt niekas negali atsakyti, kas lėmė nelaimę"

"Antradienio popietę Panoterių kaimo kapinėse amžinojo poilsio atgulė du mažamečiai vaikučiai, kuriuos žiauriai nužudė jų tėvas Aurelijus B. Į paskutinę kelionę vaikučius palydėjęs arkivyskupas metropolitas Sigitas Tamkevičius teigė, kad tokios tragedijos parodo, jog visuomenei atėjo metas keistis."

Čia reikėtu prisiminti straipsnį: Apie "piktąsias dvasias", egzorcizmą ir psichinius... seismografus ten straipsnis šia tema - apie vaidelio kvailelio raginimą žudyti vaikus IR ŽINOMA JO STOJO GINTI VISI LIETUVĖLĖS MIANYNYNKAI. JUK SAVIRAIŠKOS LAIVĖ.

Kas nutiko Kėdainių raj.? - Lietuvos kaimo, o taip pat ir Lietuvos ateities nužudymas, tiek informacinis, tiek ir fizinis.

Kai atsitiko nelaimė pasipylė įvairiausi išvedžiojimai iš serijos "kas galėjo pagalvoti, juk taip negalima". Bet situacija labai paprasta - be galo susirūpinusi valdžiukė kaip visada veidmainiauja. Nes ji pati kaimą davedė iki tokios būklės, kad žmonėm nebesinori gyventi ir apimtas isterijos priepolio žmogelis padaro neįsivaizduojamus dalykus, kur tu nepulsi isterijon kai aplink ūbagynas, latrai ir prapultis.

reklama

Kažkodėl man šios istorijos kontekstas labai primena Pilėnus - ten juk irgi jie savo vaikus žudė, nenorėjo (sms pinigų) vergais tapti. Taip išeina kad mūsų valdantieji yra patys tikriausi kryžiuočiai - Lietuvių tautos naikintojai.

Tiesiog tai pasimato būtent tokiais drastiškais momentais, o šiaip kai koks nors girtuoklėlis dešimtmečiais nuodija save ir visa savo šeimą niekas nepastebi. Matai tu, tai "asmeninė apsisprendimo laisvė". Kai buvau Turkijoje, emigravęs rusas pasakojo kad Alanijoje buvo 1 pijokas, jis buvo atstumtasis paniekos objektas, su juo ir net su JO VAIKAIS niekas neleistų tuoktis - sako gimsta nepilnaverčiai. Jį rodė turistams, kaip fenomeną, o paskui neliko girtuoklio - išsiblaivė, susitvarkė ir pakeitė gyvenimo būdą. Va kokia nedemokratiška šalis. Pabandykim paspėlioti ar jam tas būtų pavykę demokratinėje Lietuvoje.

O čia valdžiukė pasimetė, nes šito negali nurašyti įprastam girtuokliavimui. Ir visi, žinoma, kaip visada skėsčios rankomis, atseit būtume žinoję, būtume įšgelbėję.

Beje, tai ne pirmas kartas, kai isterijos apimtas žmogelis iš kaimo pradeda smurtauti. Buvo toks įvykis Draučiuoje kai buvo nušauti apie 10 žmonių. Tik tas skirtumas, kad ne mažamečiai kaip čia. Po to įvykio ten pastatė paminklą ir net asfaltą nutiesė! Matai, jei nebūtų šaudęs - asfalto iki šiolei nebūtų. O kas tuose Draučiuose pasikeitė? - OGI NIEKO. Nebent dar rodyklę palei Kernavę Draučių kryptymi pastatė, dabar pravažiuodamas žinau kur reiktu pasukti norint paminklą pažiūrėti arba prie jo nusifotografuoti.

Naujas turistinis objektas gi.

---

Galiausiai, dabar prasidės isterija, kad norvegai šaunuoliai kaip gerai daro, kad iš visų vaikus atiminėja - reiškias nuo smurto gelbėja.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают