2016-ieji metai turėtų būti neeiliniai

Anonimusas
+ 13 - 0
Автор: Vytautas Švanys
Источник: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576204619196694&...
7533-12-30 (2015 г.), читали 1598
0

2016-ieji metai turėtų būti neeiliniai. Štai kodėl: 2016=666+666+666+6+6+6.

Ką galėtų reikšti tokia ypatinga „žvėries“ skaičiaus seka? Apokalipsę, pagal Apreiškimą Jonui: pasaulio pabaigą, paskutinį teismą, prisikėlimą iš numirusių? Panašu, kad visą tai jau vyksta.

Atrodytų, kad reikėtų bijoti, bet baimės jokios nėra, nes tai, kas jau dabar vyksta ir toliau vyks- tik į gerą, įsitikinęs. Vyksta senojo pasaulio pabaiga, satanistinės esamos sistemos griūtis. Okultinį senajį mirties pasaulį keičia naujas Dieviškas pasaulis, nauja gyvybės pasaulėžiūra.

Vyksta ir paskutinis teismas. Tik teisia ne Dievas, bet kiekvienas žmogus teisia pats save, naudodamasis Dievo suteikta visiška laisve. Tai ir teisia save laisvai pasirinkdamas, kur eiti, ką daryti, kuo būti, su kuo būti: ar būti senos sistemos sraigteliu: zombiu, „gyvuliu“, demonu, ar būti ŽMOGUMI, tai yra gyventi pagal Dievo žmogui duotą instrumentą gėriui nuo blogio atskirti – SĄŽINĘ, gyventi doroje ir darnoje su savimi, su kitais žmonėmis, su gamta.

reklama

Kadangi sąžinė yra aukščiausia sąmoningumo forma- Dievo balsas Sieloje. Todėl tik dorą, sąžiningą, besivadovaujanti savo sąžine, individą galima vadinti sąmoningu. Sąmonė visada yra asmeninė ir tik sąžiningą individą galima vadinti asmenybe, vadinti žmogumi. 

Iš to seka, kad individas, kuris nesivadovauja sąžine, kurio gyvenime nėra moralės ir etikos dimensijos, tai yra, kuris vadovaujasi instinktais, visuomenine nuomone, stereotipais, intelektu („gyvuliai“, zombiai, demonai) negali būti net vadinamas asmenybe, žmogumi, nes nesąžiningas nėra sąmoningas. Jeigu nėra sąmoningas, nėra ir gyvas.

Taigi vyksta teismas, kuriame kiekvienas pasirenka ar egzistuoti (nesąmoningoje būsenoje) po senovei ar būti žmogumi. Kiekvienas pasirenka ar būti "mirusiu" (nedoru, nesąžiningu, nesąmoningu) ar "prisikelti iš numirusių" amžinam laimingam harmoningam (žmogiškam)gyvenimui Žemėje.

Skaičiai rodo, kad artėjantys Naujieji metai bus labai svarbūs, pilni dramatiškų įvykių pasaulyje,Lietuvoje ir, greičiausiai, kiekvieno mūsų gyvenime. Tai turėtų būti virsmo, intensyvių pasikeitimų į gerą metai. Bet viskas priklauso nuo mūsų, nuo kiekvieno iš mūsų.

Tad ateinančiais Naujaisiais 2016 metais linkiu visiems savo mieliems draugams teisingų pasirinkimų, kad metai būtų dosnūs, darnūs, laimingi, prasmingi, kuriantys šviesią ateitį! 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
13   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают