Prokuratūra gina „patriarcho“ anūką

Anonimusas
+ 11 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/12/29/prokuratura-gina-patriarch...
7533-12-30 (2015 г.), читали 2141
0

Gruodžio 28 d. Vilniaus apygardos prokuratūrai atstovaujantis prokuroras Jonas Rinkevičius pranešė, kad prokuratūra atsisakė iškelti bylą dėl buržuazinės Lietuvos „patriarcho“ anūko Gabrialiaus Landsbergio žmonos machinacijų lengvatinėmis sąlygomis nuomojantis „Lietuvos energijai“ priklausančios įmonės „NT valda“ patalpas Vilniaus senamiesčio Gervėčių gatvėje.

reklama

Tai – prokurorų reakcija į grupelės socialdemokratų prašymą pradėti tyrimą dėl viešojo intereso pažeidimo ryšium su Austėjos Landsbergienės ir „NT valdos“ vadovo Olafo Martenso veikla. Nenuostabu, kad į „objektyvumą“ ir „teisinės valstybės principus“ pretenduojančios įstaigos veikėjai nerado savyje drąsos ar valios pradėti tyrimą: šito ir tikėjomės, žinodami, kad vadinamoji mūsų teisėsauga nuo pat pradžios buvo ir yra ne kas kita, kaip įrankis ne „viešajam interesui“, o valdančiosios klasės interesui, ginti.

Juk, būdamas daugiau kaip dvidešimt metų viešpataujančio buržuazinių oligarchų ir politikierių klasės atstovų, dargi itin privilegijuotu jos atstovu, G. Landsbergis natūraliai sulaukia „teisminės valdžios“ atstovų malonės; ir čia atskirų socialdemokratų pastangos – nė motais, turint omeny, kad didžiulė dalis Lietuovos teisinės sistemos įstaigų yra pačių konservatorių rankose.

Šitokia padėtis užtikrina, kad tarp „lygių“ atsirastų „lygesni“, kad už smulkius nusikaltimus varguolių ir „runkelių“ kategorijoms priskiriami žmogiukai sėstų į kalėjimus, o stambiųjų landsberginio „tautos žiedo“ veikėjų aferos liktų teisiniu ir socialiniu tabu.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают