Endlösung’o nebuvo, Hitleris ir vokiečiai nekalti dėl Holokausto Lietuvoje? Revizionistinė versija iš D.Katz’o bendražygės

Blogeris Zeppelinusas
+ 7 - 1
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://www.facebook.com/notes/raimondas-navickas/endl%C3%B6...
7533-12-15 (2015 г.), читали 1944
0

Žydų Kalėdomis vadinamos Chanukos šventės proga antilietuviška veikla liūdnai pagarsėjęs tinklalapio “Defending History” savininkas Dovid’as Katz’as surengė linksmą vakarėlį savo tautiečiams ir bendražygiams.


D. Katz'o Chanukos vakarėlis. Svečių būta įvairių

Dalyvavo ganėtinai įvairaus plauko publika - nuo ortodoksaliai religingo Vilniaus mero R.Šimašiaus patarėjo D. Lupshitz’o iki prokuratūros dėka nuo baudžiamosios atsakomybės išsisukusios Lietuvos himno niekintojos Vilmos Pajuodienės-Kiurės Fioklos.

Viena iš vakarėlio žvaigždžių buvo naujoji D.Katz’o bendražygė ir jo antilietuviško tinklalapio “Defending History” autorė Kristina Sulikienė.

Kartu su progresyviai antikrikščioniška ponia Fiokla entuziastingai šventusi žydų šventę, pažyminčią poros tūkstančių metų senumo radikalių tautininkų ir religinių fanatikų pergalę prieš Seleukidų imperiją ir jos sąjungininkus judėjų tautos tarpe.

Švęsti ir apart Makabiejų pergalės buvo ką.


D. Katz'o Chanukos vakarėlis. Linksmybių įkarštis

Vos vakar “Defending History’ pasirodė K.Apanavičiūtės-Sulikienės straipsnis, žeminantis Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimų centrą bei atvirai niekinantis Lietuvos pokario rezistencijos dalyvių atminimą:

Why Would the “Genocide Center” in Vilnius Manipulate History and Glorify Murderers?

Perskaičius jį, tampa akivaizdu, kad ponia K.Sulikienė aktyviai įsijungė į svetimų jėgų inspiruotą ir organizuojamą puolimą prieš prolietuvišką Lietuvos istorijos versija.

Deja, ne ji viena.

Greta jos šioje gėdingoje veikloje dalyvauja visa eilė žinomų lietuvių inteligentų, užsikrėtusių kvazireliginio Holokausto kulto (nepainioti su istoriniu įvykiu) idėjomis ir bandančių platinti tautiečių tarpe kolektyvinės kaltės etninės kilmės pagrindu kompleksą.

reklama

Šiuo atveju labai pravartu pasižiūrėti - kokią Holokausto Lietuvoje istorijos versija į kvailesnių lietuvių galvas norėtų implementuoti ponas D.Katz’as ir jo komanda.

Tam tereikia pažvelgti į jo bendražygės ir “Defending History” bendradarbės platinamus tekstus.

Tai, ką gudresni antilietuviški veikėjai pateikinėja tik užuominomis ir pasakomis apie tai, kaip lietuviai žudė žydus dar iki vokiečių kariuomenei užimant teritorija, naivioji Kristina savo straipsnyje Gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimų centro melas kiršina visuomenę? rėžia tiesiai šviesiai:

“...iki šiol sekamos pasakos apie vokiečius, kurie iššaudė Lietuvos žydus. Hitlerio pirminis planas buvo iškeldinti žydus iš jo Reicho teritorijos, o lietuviai persistengė. Yra fiksuoti istoriniai įvykiai, kaip Hitleris pyko ir keikė lietuvius aktyvistus, kad jie įvykdė savo pačių susigalvotą veiką, o ne pagal jo planą. Ir iš tikrųjų – visoje Europoje žydai buvo surinkti ir suvežti į koncentracijos lagerius, o vienintelėje Lietuvoje nebebuvo ką vežti, nes aktyvistai persistengė.”

Pastebėjote, ką mums bando papasakoti Defending History bendradarbė?

A. Faktas, kad Lietuvą okupavę vokiečių nacistai organizavo ir vykdė Lietuvos žydų genocidą, įvardinamas “pasakomis”.

B. Pasirodo, anot mielos Kristinos, Adolfas Hitleris net neketino tų žydų žudyti. Karui su SSSR prasidėjus ir frontui pasislinkus toli į Rytus, jis tenorėjo juos iškeldinti iš “jo Reicho teritorijos”, į kurios sudėtį buvo patekusi ir okupuota Lietuva.

C. Tačiau, jeigu tikėti ponios Sulikienės žodžiais, A.Hitlerio žydų perkraustymo į Rytus taikius planus sujaukė lietuviai. Kurių aktyvistai patys susigalvojo tokią baisią veiklą, kaip masinis žydų išžudymas. Ir patys ją įgyvendino, vokiečiams net neprisidėjus.

D. Tuo savo susigalvotu ir savarankiškai įgyvendintu žydų išžudymu lietuvių aktyvistai sukėlė paties Adolfo Hitlerio rūstybę. Mat tai sutrukdė jam realizuoti taikaus žydų iškraustymo į Rytus planus. Lavonų juk neiškraustysi? Tai kaip Hitleriui buvo nepykti ant lietuvių?

E. Kuomet Europos žydus pradėta masiškai vežti į pagrinde Lenkijoje esančias koncentracijos stovyklas, VIENINTELĖJE Lietuvoje nebuvo ką į ten vežti. Nes, pagal p.K.Sulikienę, lietuviai visus jau buvo išžudę.

---------------------

Ką apie tai galiu pasakyti?

Nebent tai, kad visi tie punktai A, B, C, D ir E sudaro to, kas paprastai vadinama Holokausto istorijos revizionizmu arba Holokausto neigimu sudėtį:

“Holocaust denial includes any of the following claims: that Nazi Germany's Final Solution policy aimed only at deporting Jews from the Reich, and included no policy to exterminate Jews;”

Juk D.Katz’o bendražygė ponia K.Sulikienė mums ir aiškina, kad žydai Lietuvoje buvo naikinami neva ne todėl, kad tokia buvo vokiečių nacistų politika visose okupuotose SSSR teritorijose, ne todėl, kad tam procesui organizuoti ir vykdyti buvo iš anksto sukurtos specialios Einsatzgruppe’s, o todėl, kad lietuviai patys sumanė juos sunaikinti ir savarankiškai tai atliko, nepaisydami net paties A.Hitlerio pykčio ir nepasitenkinimo.

Įdomu būtų sužinoti, kas anot Defending History bendradarbės, nutiko žydams tuose vokiečių okupuotuose kraštuose, kur nebuvo lietuvių: Latvijoje, Estijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje, Rusijos žemėse? Gal Hitleriui pavyko ten įgyvendinti tuos taikius iškraustymo iš Reicho teritorijos planus, apie kuriuos mums rašė mieloji Kristina?

Nes man teko nugirsti, kad tų kraštų žydų likimas buvo ne mažiau liūdnas, nei Lietuvos. Dauguma jų buvo sunaikinti analogiškais būdais, kaip ir Lietuvos žydai.

Tiesiog pono D.Katz’o tipo Holokausto industrijos komivoježieriai kiekvienoje Rytų Europos šalyje vietos gyventojams ir elitui bando įteigti, kad visa kaltė už Holokausto nusikaltimus tenka jiems, o ne Hitleriui ir vokiečiams.

Mat vokiečiai jau susimokėjo ir dar moka pagal sąskaitas, todėl atėjo laikas nuimti nuo jų didžiąją dalį kaltės dėl Holokausto ir permesti ją ant jų okupuotų kraštų gyventojų pečių. Taip sudarant sąlygas Holokausto industrijos veikėjams pradėti jas aktyviai melžti pagal vokiškąjį modelį.

reklama

Visa tai puikiai išprognozavo ir aprašė savo įžymiojoje knygoje Holokausto industrija: kaip išnaudojama žydų kančia“ garsusis žydų intelektualas Normanas Finkelšteinas.

Tą knygą anglų kalba PDF formatu galima perskaityti čia: The Holocaust Industry

Šiuo atveju įdomus dalykas yra dar tai, kad “Defending History” bendradarbės vieši pareiškimai galimai patenka po Baudžiamojo Kodekso 170-2 straipsnio sudėtimi.

Primenu, jame numatyta, jog tas kas viešai neigė ar šiurkščiai menkino užgauliu ar įžeidžiančiu būdu Lietuvos Respublikos ar Europos Sąjungos teisės aktais arba įsiteisėjusiais Lietuvos Respublikos ar tarptautinių teismų sprendimais pripažintus genocido ar kitus nusikaltimus žmoniškumui arba karo nusikaltimus arba SSRS TSRS ar nacistinės Vokietijos įvykdytus Lietuvos Respublikos teritorijoje ar prieš Lietuvos Respublikos gyventojus genocido ar kitus nusikaltimus žmoniškumui arba karo nusikaltimus yra baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Kad ponia K.Sulikienė savo straipsnyje viešai neigia bei šiurkščiai menkina vokiečių nacistų ir A.Hitlerio kaltę dėl Lietuvos žydų genocido sumanymo, organizavimo bei vykdymo - visiškai akivaizdu.

Ar ji tai daro užgauliu ar įžeidžiančiu lietuvių tautą būdu - galimos diskusijos klausimas.

Man asmeniškai atrodo, kad “Defending History” bendradarbės pašaipūs pasisakymai apie tai, kaip Hitleris pyko dėl to, kad lietuviai išžudė žydus ir taip sugriovė jo planus juos ištremti į Rytus bei nacių liūdesėlį, sužinojus, kad vežti į konclagerius iš Lietuvos nebėra ko, nes lietuviai savo iniciatyva visus potencialius kalinius sunaikino yra ir užgaulūs ir įžeidūs.

Bet tai mano subjektyvi vertinamojo pobūdžio nuomonė. Kiti lietuviai gal ne tokie jautrūs, kaip aš.

Ypač tie, kurie dirba prokuratūroje ir neseniai nustatė, kad kitos pono Katz’o bendražygės ir “Defending History” bendradarbės bei žymios antifašystės Vilmos Pajuodienės-Kiurės Fioklos patyčios iš Lietuvos himno, aprašytos LR BK straipsnio sudėtyje, yra menas.

Gal ir mielos ponios Kristinos vieši pasisakymai, nuimantys kaltę dėl Lietuvos žydų Holokausto nuo Hitlerio ir vokiečių nacistų ir perkeliantys ją ant lietuvių sprando tėra kokia nors postmodernaus miano rūšis?

Tarkime, viešos logorėjos performancas ar pan.? Nesu miano ekspertas, nesiimu spėlioti.

Tegul tuo užsiima viešieji intelektualai ir tie, kam pagal pareigybės aprašymus priklauso.

---
LDiena.lt: į šį Blogerio Zeppelinuso įrašą, jo herojė Kristina Sulikienė sureagavo jai neįprastai kukliai - vietoj tekstinių paklodžių, kuriose būtų sutriuškinta oponento asmenybė ir išaukštinta asmenybė paklodžių rašytojos, buvo apsiribota viso labo replika trumpute replika apie nuotraukos fotošopinimą, savo nepakartojamame bloge VisuomeneDotCom.wordpress.com.

Įdomu, ar čia taip gerbiama K. Sulikienė tikisi prisidengti savo proKacišką ir antilietuvišką poz(icij)ą tūlo VALDŽIAGYVIO Oleko šūdelitaristiniu afftoritetu?
---

Blogeris Zeppelinus KAM ministrui J. Olekui užmovė Hitlerio galvą

Endlösung’o nebuvo, Hitleris ir vokiečiai nekalti dėl Holokausto Lietuvoje? Revizionistinė  versija iš D.Katz’o bendražygės

Nuotr. Raimondo Navicko nervingas fotošopas, kur KAM ministrui Juozui Olekui nupjauta galva ir uždėta Hitlerio https://plus.google.com/118198014712853689988/posts/avXcFFavKkh

olekas2

Nuotraukos originalas: Duonos kelio šventė Šunskuose, Marijampolės raj.


87% Плюс 87% Plus
13% Минус 13% Minus
7   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают