Naujosios Gvinėjos kanibalai suvalgė savo politikus

Anonimusas
+ 12 - 0
Автор: Anomalija.lt
Источник: http://anomalija.lt/2012/07/naujosios-gvinejos-kanibalai-suv...
7533-12-14 (2015 г.), читали 5116
0

LDiena.lt: Sena, bet artėjant rinkimams itin aktuali žinia iš saulėtosios Papua Naujosios Gvinėjos - ką daryti su savo būsima valdžia, kad po rinkimų gyvenimas nepasikeistų į blogąją pusę.
---

Papua Naujosios Gvinėjojos čiabuviai nužudė, o vėliau ir suvalgė savo šalies kandidatus į deputatus.

Rinkimų išvakarėse vietiniai papuasai septynis kandidatus į deputatus įtarė raganavimu, būtent tai ir pastūmėjo kanibalus įvykdyti savotišką egzekuciją

Naujojosios Gvinėjojos papuasai nenorėjo likti apgautais, todėl įniršusi minia nutarė suvalgyti politikus. Papua Naujojoje Gvinėjoje balsavimas buvo atidėtas. Tačiau jis buvo atidėtas ne dėl makabriško poelgio, o tik dėl to, jog tiesiog nebuvo už ką balsuoti. Madango gyventojai, vietoj to, kad eitų į rinkimus, liko namie.

Į įvykio vietą atvykusi policija sulaikė 29 kanibalus. Per apklausą kanibalai papasakojo, kad jų vadas turi ypatingų galių demaskuojant raganius. Papuasai pasakoja, kad jam tai padaryti padeda dvasios. Pačio vado sugauti nepavyko.

Genties nariai pareigūnams prasitarė, kad dvasios taip pat sakė, jog politikais pasitikėti negalima ir renkamą parlamentą reikia vertinti kaip „prekybos centro mėsos skyrių“.

Kanibalizmo atvejai Papua Naujojoje Gvinėjoje nėra retas reiškinys. Turint omeny, kad kanibalizmo atvejų skaičius viršija 1000 žmonių, būti deputatu šioje šalyje yra pakankamai pavojinga.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
12   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают