Graikija: SYRIZA bučiuoja sionistų padus

Anonimusas
+ 4 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/12/05/graikija-syriza-buciuoja-s...
7533-12-07 (2015 г.), читали 1525
0

Nors mums nuo pat pradžių buvo aišku, kad iš „Syrizos“ ir Aleksio Tsipro vyriausybės Graikijoje jokių radikalių pokyčių neverta tikėtis, daugelis pažangiai nusiteikusių mūsų tautiečių dar visai neseniai puoselėjo viltis, esą štai čia bus jėga, kuri pasipriešins globalistų, JAV ir ES diktatui. Tačiau šiandien niekam nebe paslaptis, kad, pažadėjusi atmesti TVF, EB ir kt. transnacionalinio kapitalo struktūrų Graikijai primetamas taupymo sąlygas, SYRIZA tiesiogiai sulaužė savo rinkiminius pažadus, su A. Tsipru priešakyje imdama vykdyti užsienio kapitalistų valią.

Kaip esame rašę anksčiau, „Syrizos“ atvejis yra ne kas kita, kaip dar vienas įrodymas, kad socialdemokratija, nesvarbu, ar „dešinioji“, ar maskuojama frazėmis apie „demokratinį socializmą“, yra ne tik nepajėgi įgyvendinti realius pokyčius visuomenėje, bet faktiškai tarnauja tai pačiai kapitalistinei Sistemai, prieš kurią ji neva turėtų „kovoti“. Kaip teisingai rašė graikų komunistai, tokios partijos kaip SYRIZA – tai „kairysis kapitalizmo rezervas“.

reklama

Visa tai tiesa ir visame tame, atrodo, lyg ir nieko naujo, bet šią savaitę mūsų dėmesį patraukė dar vienas įdomus A. Tsipro ir „Syrizos“ tariamų žygdarbių perliukas: šią savaitę „kovotoju“ kai kurių laikomas A. Tsipras oficialiu vizitu nuvyko į Izraelį, kur, panašiai kaip ir mūsų panelė Grybauskaitė, nuolankiai pašliaužiojo priešais sionistinio režimo autoritetus.

Ten būdamas jis išreiškė savo didelį susižavėjimą Izraeliu, pabrėždamas, esą, kaip ir graikai, čia yra „sena tauta“, turinti ilgametes tradicijas – tuo būdu mėgindamas prilyginti Graikiją, kurioje iš kartos į kartą gyveno graikų tauta, su tiktai XX a. per barbariškus etninius valymus suformuotą sionistinę Izraelio valstybę.

Niekam ne paslaptis, kad tarp JAV ir Izraelio egzistuoja tiesioginis ryšys, šios valstybės praktiškai valdomos vienos stambiojo kapitalo savininkų, tarp kurių yra nemažai ir sionistinės mafijos atstovų, klikos. Kol JAV užsienio politika praktiškai formuojama sionistinių lobistų, Izraelis sudaro aiškų JAV imperializmo avanpostą Artimųjų rytų regione, tad štai ir turime ryškų įrodymą, kad A. Tsipras ir Ko parsidavė imperialistams.

Primename, kad dar anksčiau šiais metais „Syrizos“ vyriausybė sankcionavo Graikijos kariuomenės dalyvavimą bendrose karinėse pratybose su JAV ir Izraelio kariais, tad šią savaitę vykęs A. Tsipro vizitas tėra tiktai dar vienas pavyzdys, kam iš tiesų tarnauja pseudosocialistiniai šarlatanai.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают