Jakovas Kedmi apie Turkiją: Vakaruose nesupranta, ką ima į sąjungininkus

Šauksmas.lt
+ 5 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/jakovas-kedmi-apie-turkija-vakaruose-nesu...
7533-12-02 (2015 г.), читали 1715
0

Buvęs Izraelio žvalgybos „Nativ“ šefas Jakovas Kedmi „Iton-tv“ laidoje papasakojo numušto Rusijos lėktuvo istoriją ir apie Turkijos valdančiųjų ideologiją.

„2001 metais Duvutoglu, kuris dabar yra Turkijos Premjeras, parašė knygutę „Strateginis gylis“, ten išdėstyta, kaip „Main Kampf“ (Adolfo Hitlerio programinė gnyga), visa ideologija.

Kokia pagrindinė knygos mintis? Jis rašo, kad žmonijos ateitis turi būti civilizacija Islamo bazėje. Pasaulinė civilizacija islamo bazėje. Ne Turkijos, ne Artinųjų Rytų. Jis ten aprašo, ką reikia daryti.

Pirma strateginė užduotis – įtikinti arabus, kad Turkijos imperija nebuvo kolonizuojanti imperika. Kad tai buvo imperija, kuri gelbėjo arabus nuo kenksmingo Vakarų poveikio, nes Vakarų civilizacija – nelegitymi civilizacija. Ir jie (turkai) 700 metų gelbėjo arabus. Ir jie dabar aiškina, kad arabams geriausia turkiškas islamas. Jie išgelbės nuo vedančio į išsigimimą Vakarų poveikio.“

„Rusų lėktuvas neturėjo tikslo atakuoti turkus, jeigu jis ir kirto sienos iškyšulį 5 sekundžių bėgyje. Skrido iš Sirijos taško A į tašką B. Jei sparnu užkliudė Turkiją, tai neturi reikšmės. Turkų armija gera, žvalgyba irgi. Ten yra amerikiečių bazės, kurie irgi žinojo, ką veikia Sirijoje rusų lėktuvai. Pas mus – tie patys prietaisai. Mes visi regione žinome iš kur pakyla lėktuvas, koks tai lėktuvas. Apie lėktuvą viskas buvo žinoma. Tai ką padarė turkai, tai yra pasala, kuri organizuojama su tikslu numušti lėktuvą.“

reklama

„Bombonešis buvo beginklis. Jie atakavo iš užpakalio. Tai – apgalvota provokacija. Tokie dalykai nedaromi be aukščiausios politinės valdžios leidimo“.

„Turkija pasakė, kad ji kovoja už Turkijos teises Sirijoje. Išeitų, Turkija Sirijoje turi teises! Jie turi teisę ten daryti, ką nori?!“

„Ten gyvena turkmėnai. Jiems vadovauja nacistai „Pilkieji vilkai“. Per šią teritoriją vyksta ginklų tiekimas, IVIL aprūpinimas. Erdoganas skaito, kad jis jų valdovas. Jis norėjo, kad oro erdvė būtų neliečiama“.

„Turkija išsigando, kad nepavyks nuversti Asadą ir pastatyti Islamo brolius. Todėl ir numušė lėktuvą“.

„Rusija suprato, su kuo turėjo reikalą. Turkai nuosekliai eina provokacijų keliu. Erdoganas sugriovė Atatiurko palikimą. Jis norėjo parodyti, kas jis toks. Erdoganas veda Turkiją į katastrofą, kaip Hitleris Vokietiją“.

„Problema dabar – Turkija, kuri sukūrė IVIL, kuri finansuoja IVIL. Rusija nedaro skirtumo tarp džichadistų.“

„Vašingtone skirsto į „mūsų teroristus“ ir „ne mūsų teroristus“. Europa ir JAV skaito Turkiją jų sąjungininku. Jie skaito, kad prieš Rusiją sąjungininku galima paimti bet kokį nacistą, bet kokį prievartautoją, bet kokį nusikaltėlį – nuo Maidano iki Talibano.“

Tekstą užrašė Petras Gulbinskas

P.S. Tiesiog stebina mūsų valdžios idiotizmas, siauraprotystė, nesuvokimas, kad jie išduoda lietuvių Tautos interesus ir tarnauja islamistams, kurie atvyksta čia ne “integruotis”, o mūsų užkariauti.

Šauksmas

LDiena.lt: savo ruožtu, turiu pastebėti, jog taip atrodantis "mūsų valdžios idiotizmas, siauraprotystė, nesuvokimas" tėra tik viena iš Vlastybės išdavystės formų. Mūsų valdžiagyviai nėra nei idiotai, nei siaurapročiai nesusivokėliai. Atvirkščiai - tai protingi, įžūlūs, godūs išgamos, kurie veikdami sutartinai susiorganizavo į nusikalstamą grupuotę ir su užsienio kuratorių pritarimu užgrobė valdžią vienoje iš buvusių TSRS respublikų. Todėl nereikia stebėtis, kad jie vykdo ne Lietuvos, o nematomo dirigento politiką.

Nors šiuo konkrečių - negrų ir arabų perkraustymo į Europą atveju, dirigentas yra akivaizdus - JAV-Didžiosios Britanijos valdančioji klika, kovojanti už savo, kaip pasaulinio hegemono statusą.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают