Vokietijoje iš namų varo vokiečius, kad apgyvendinti pabėgėlius

Šauksmas.lt
+ 5 - 1
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/vokietijoje-is-namu-varo-vokiecius-kad-ap...
7533-11-10 (2015 г.), читали 2712
0

Vestfalijos miestelio Nichaim gyventojai vokiečiai tapo benamiais, nes į namus nutarta įkelti pabėgėlius. Betina Chalbai, kaip ir jos kaimynė, gavo oficialų pranešimą, kad nuomos sutartis nutraukta ir jai reikia ištuštinti butą. Penkiasdešimt vienerių metų medicinos seselei, išauginusiai du sūnus, tai tapo šoku.

Vokietijos butų nuomininkų sąjungos vykdantysis direktorius Ulrichas Ropert pasakė:  „Mes nagrinėjame penkis panašius atvejus šalyje. Iš juridinės pusės šie veiksmai gana abejotini ir neleistini. Mes reikalaujame, kad vietos valdžios nedelsiant peržiūrėtų savo sprendimus“.

reklama

Problemos su pabėgėliais darosi vis aštresnės ir štai jau Hamburgo valdžia spalio 1 d. priėmė įstatymą, kuris leidžia be savininkų sutikimo atimti iš jų nenaudojamą komercinės paskirties nekilnojamą turtą: sandėlius, garažus, privačius žemės sklypus. Net mokyklų salės, nakvynės namai, viešbučiai jau sausakimši. Dažni incidentai tarp pabėgėlių, pasibaigiantys traumomis, yra užfiksuotas nužudymas. Migrantai skundžiasi blogu maistu, neklauso policininkų nurodymų. Daugelis jų ruošiasi atsivežti į Vokietiją savo skaitlingas šeimas.

Vokietijos valdžioje pasigirsta kalbos apie tai, kad reikia apriboti giminių atsivežimo į Vokietiją pabėgėliams galimybes. Apie tai prakalbo Vokietijos Vidaus reikalų ministras Tomas de Mezjeras.

Tuo tarpu islamistai Vokietijoje ruošia džichadistus ir verbuoja migrantus iš Sirijos į teroristinį pogrindį.

P.G.

Šauksmas


83% Плюс 83% Plus
17% Минус 17% Minus
5   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают