Litchueiniški ELFAI atakuoja - ir vėl kaip visada apgailėtinai...

Laurynas Ragelskis
+ 23 - 3
Автор: Laurynas Ragelskis
Источник: http://ragelskis.lt...
7533-11-06 (2015 г.), читали 3932
0

Šiandien, lapkričio 6-ą dieną, etatiniai JAV valstijos Litchueinios saugotojai ir gelbėtojai vieningu frontu stojo prieš PUOLANTĮ RUSĄ - penktadienio vakare TV3 savo debilinamoms masėms tarp greitųjų kreditų ir čipsų reklamos parodė net penkis mėnesius kurptą dokumentinį(!) filmą apie artėjančią Kremliaus okupaciją, o tuo tarpu internetinė šventoji trejybė - klaipeda.diena.lt-kauno.diena.lt-diena.lt išpublikavo asmens save laikančio žurnaliste paskvilį viską pasakančiu pavadinimu "Prorusiški veikėjai ir vėl kelia galvas".

Pamatęs straipsnio antraštę iškart apsižiūrėjau, ar mano galva kur nors nepakilo - bet ne, vis dar buvo ant pečių, tačiau straipsnelio autorės smegenėlės akivaizdžiai pakilusio į aukštesnės realybės lygmenį.

Pačiu pirmu sakiniu klaviatūros meistrė Asta Aleksėjūnaitė (kuri kaip paaiškėjo pati net nežino oficialaus LDK valstybės pavadinimo, tačiau demonstruoja aukščiausios prabos ir skystumo trispalvį patriotrydizmą), apsimelavo per savo trydos galvoje filtrą praleisdama V. Lekstučio feisbukinėje paskyroje susirastą frazę apie neišvengiamą karą su Rusija, kurio visomis išgalėmis trokšta mūsų amerikiniai pačiulptukai:

Vaidas Žemaitis Lekstutis

kl.lt "Klaipėdos laikraštis" viešai meluoja, straipsnio autorius Asta Aleksėjūnaitė. Mano paskyroje parašyta, kad:

Karas yra neišvengiamas, nes ištvirkusi ir nukvailėjusi visuomenė yra našta patys sau. Karas, tai priemonė sunormalizuoti žmogaus norus ir pasaulėžiūrą. Patys kalti... .

reklama

O štai ką parašo kl.lt "Klaipėdos laikraštis" žurnalistė Asta Aleksėjūnaitė:

Vaidas Lekstutis vakar internete paskelbė žinią, kad karas su Rusija yra neišvengiamas. Ir tai esą geriausia "priemonė sunormalizuoti žmogaus norus ir pasaulėžiūrą".

O toliau dėsningai gromuluojama, gąsdinama ir vaipomasi - kitaip gerbiamos mygelių spaudžiojimo meistrės veiksmų pavadinti negalima:

Po viešosios įstaigos "Būkime vieningi" vėliava susivienijusios bendraminčių grupelės vedlys vos prieš dieną sulaukė dar vieno ikiteisminio tyrimo.

Šį kartą jam iškelta byla už viešą pritarimą tarptautiniams nusikaltimams. V. Lekstutis sovietų trėmimus pavadino "išvežimu į gryną orą, prasivėdinimui".

Klaipėdos apygardos prokuratūra žaibiškai sureagavo į dienraščio "Klaipėda" prokuratūrai pateiktą informaciją ir pradėjo ikiteisminį tyrimą.

"Pradėjome ikiteisminį tyrimą pagal nusikalstamos veikos požymius, numatytus Baudžiamojo kodekso 170 straipsnio antroje dalyje – dėl viešo pritarimo SSRS vykdytam Lietuvos gyventojų genocidui socialinio tinklo "Facebook" grupės "Būkime vieningi" paskyroje", – tikino Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras Simonas Minkevičius.

Už tokią veiką numatyta bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Žinoma, "Klaipėdos laikraščio" stukačiokai negalėjo ta proga nepašnekinti ir vietinio ryškumo žvaigždės, keisto nesusipratimo ir gamtos pokšto dėka apsimetinėjančios Klaipėdos apygardos prokurore - Editos Mikalainienės, išgarsėjusios sugebėjimu vykdyti kratas pagal užsakymą, be jokių procesinių dokumentų ir pažeidžiant visas nekaltumo prezumcijas per visus įmanomus galus.

Taip taip, būtent tos pačios, kuri užsiundė bobikus-kratytojus po visą Lietuvą gąsdinti internetinių šmaikštuolių, pasiuntusių keturias angliškas raides "N", "A", "T" ir "O" ant trijų rusiškų - "Х", "У" ir "Й". Dabar šitoji nuspangusios lietuviškos Temidė vaidilutė durneliams perkantiems "Klaipėdos laikraštį" pareiškė, "kad postūmių šioje byloje sulauksime jau visai netrukus":

"Laukiame ekspertų išvadų. Žurnalistų sąjungos specialistai duos įvertinimus dėl teiginių vertinimo, paaiškins, ką jie reiškia. Ekspertai išanalizuos, ar tam tikri pasisakymai gali būti priskiriami tam tikrai kategorijai. Taip pat laukiame istorikų vertinimų. Prie šios bylos dirba ne vienas specialistas", – tikino prokurorė.

Kaip sako broliai rusai: įvertinkite marazmo gylį.

Žinoma, be galo įdomu bus sužinoti, kaip lietuviškos Žurnalistų sąjungos "specialistai" sugebės įvykdyti Klaipėdos teisinių mankurtų užsakymą ir iš Vaido Lekstučio žodžių

"Visi smerkia Rusiją ir kaip antai JAV statytitinė Lietuva pilna drąsos, Rusiją išvadina teroristine valstybe. O apie tai, kad Rusai po antro pasaulinio karo, Vakarų propagandos apšvitintus vežė į gryną orą (Sibirą) prasivėdinti, paverčiama kaip baisiausias dalykas. Taip, tai tremtis, taip buvo ištremta daug nekaltų žmonių kuriuos skundė tie patys kaimynai ir „draugai“. Taip buvo ištremta daug jaunų žmonių, kuriems JAV dėka buvo praplautos smegenys ir liepta priešintis Rusijai. Tai gal prablaivėkime ir nustokime sirgti?"

pagal 170-2 BK straipsnį išspaus nusikalstamos veikos požymius:

reklama

"Tas, kas viešai pritarė Lietuvos Respublikos ar Europos Sąjungos teisės aktais arba įsiteisėjusiais Lietuvos Respublikos ar tarptautinių teismų sprendimais pripažintiems genocido ar kitiems nusikaltimams žmoniškumui arba karo nusikaltimams, juos neigė ar šiurkščiai menkino, jeigu tai padaryta grasinančiu, užgauliu ar įžeidžiančiu būdu arba dėl to buvo sutrikdyta viešoji tvarka"

arba

"kas viešai pritarė SSRS ar nacistinės Vokietijos įvykdytai agresijai prieš Lietuvos Respubliką, SSRS ar nacistinės Vokietijos įvykdytiems Lietuvos Respublikos teritorijoje ar prieš Lietuvos Respublikos gyventojus genocido ar kitiems nusikaltimams žmoniškumui arba karo nusikaltimams, arba 1990–1991 metais įvykdytiems kitiems agresiją prieš Lietuvos Respubliką vykdžiusių ar joje dalyvavusių asmenų labai sunkiems ar sunkiems nusikaltimams Lietuvos Respublikai arba labai sunkiems nusikaltimams Lietuvos Respublikos gyventojams, juos neigė ar šiurkščiai menkino, jeigu tai padaryta grasinančiu, užgauliu ar įžeidžiančiu būdu arba dėl to buvo sutrikdyta viešoji tvarka"

Nes arba aš durnas, arba aklas, tačiau nematau cituotoje pastraipoje nei pritarimo, nei neigimo ("Taip, tai tremtis, taip buvo ištremta daug nekaltų žmonių,.."), nei grąsinančio, užgaulaus ar įžeidžiančio būdo, nei sutrikdytos viešosios tvarkos.

Nekalbant apie tai, kad ką tik Strasbūre buvo priimtas nuosprendis, kad pokario banditų sunaikinimas oficialios valdžios atstovų rankomis - neturi jokių genocido požymių, kadangi LTSR saugumo struktūrų veiksmai nebuvo nukreipti prieš lietuvius kaip tautinę grupę. Kartu su Lietuvos respublikos valdžiagyvių seimo priimtu įstatymu, kad Tarptautinė Teisė yra AUKŠČIAU NACIONALINĖS Teisės - mes turime nuostabų derinį, kad LR teisėšikos bandymai pritempinėti kovą su banditizmu prie "tautos genocido" yra niekiniai, nes prieštarauja ES teismų praktikai...

Taip kad galima reziumuoti - DRYŽUOTAI ŽVAIGŽDĖTIEJI TRISPALVIAI ELFAI ir vėl pralaimėjo informacinį mūšį prieš KRUVINUS KREMLIAUS TROLIUS.

---

O dabar visi, kas dar nematė, nusiperkame popkorno ir einame žiūrėti Martynuko Starkaus kinokomedijos: "2020-ieji, kaip rusai mus puolė puolė ir pagaliau užpuolė"


88% Плюс 88% Plus
12% Минус 12% Minus
23   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают