Kijeve – mitingas prieš JAV intervenciją Ukrainoje

Anonimusas
+ 25 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/10/05/kijeve-mitingas-pries-jav-...
7533-10-06 (2015 г.), читали 2784
0


JAV! EIK LAUK IŠ UKRAINOS!

Sisteminė žiniasklaida pasitaikius pirmai progai klykia apie taip vadinamų Ukrainos „patriotų“ politinius veiksmus, vaizduodama neva tai vieningą ir prieš „puolantį rusą“ ryžtingai kovojančią Ukrainą; tačiau ji visiškai nutylėjo apie labai įdomią pilietinę akciją, kuri įvyko Kijeve dar visai neseniai, praėjusį trečiadienį, rugsėjo 30 d.

Priešais JAV ambasadą tądien susirinko daugiau kaip 500 žmonių minia, skandavusi šūkius prieš JAV įtaką Ukrainoje, pasisakiusi prieš neteisėtą Porošenkos chuntą ir kėlusi reikalavimus pašalinti iš Ukrainos visą ir bet kokią JAV įtaką, tiek karinę ir politinę, tiek ekonominę, nes tik tuo būdu galima tikra Ukrainos nepriklausomybė.

Tai parodo, kad net ir Kijeve, kur, atrodytų, nevaržomai siautėja liberalai ir banderiniai nusikaltėliai, yra sveiko proto ir geros valios nepraradusių žmonių, tikrų savo šalies ir tautos patriotų. Be abejo, šitokios tendencijos – sveikintinas ir pagirtinas dalykas, su kuriuo solidarizuojasi visi pažangūs, už tautų laisvę ir nepriklausomybę kovojantys žmonės.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
25   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают