Paruoštas naujas maršrutas nelegalams per Ukrainą ir Lenkiją - #MAŽUČIAI vis arčiau Lietuvos...

Anonimusas
+ 4 - 0
Автор: Petras Gulbinskas
Источник: http://sauksmas.lt/paruostas-naujas-marsrutas-nelegalams-per...
7533-09-29 (2015 г.), читали 2233
0

Po to, kai Vengrijos valdžia, kuri skirtingai nuo kitų ES valstybių vyriausybių paiso savo šalies įstatymų, užkirto kelią nelegaliems migrantams, migracijos į Europą organizatoriai nutiesė jiems naujus migracijos maršrutus. Dienraščio Die Zeit  žurnalistas paskelbė Tviteryje žemėlapį kuriame pažymėtas migracijos maršrutas iš Graikijos į Vokietiją per Graikiją, Bulgariją, Rumuniją, Ukrainą, Lenkiją.

Kiek anksčiau spaudoje pasirodė pranešimų, kad prie nelegalios imigracijos organizavimo į Europą prisideda ištikimas Rotšildų tarnas, finansinis spekuliantas Sorošas

reklama

Kas pateikė migrantams šį naują kelionių maršrutą galima tik spėti, nors, matomai, ir čia kyšo tos pačios ausys.

Lenkija pasirengusi patalpinti nelegalus vienuolikoje laikino priėmimo punktų, dauguma kurių yra Rytų Lenkijoje.

Liublino vaivadija (turi bendrą sieną su Ukraina ir Baltarusija) turi keturis priėmimo punktus, Podliasko – tris. Nelegalų maršrutas per Lenkiją į Vokietiją, sprendžiant iš žemėlapio, eina per Užkarpatę ir Galiciją.

Daugelis faktų rodo, kad tarp nelegalų labai daug teroristų ir jų šeimų narių, kurie anksčiau buvo patalpinti stovyklose Turkijoje. Libano švietimo ministro Eliaso Bausaabo žodžiais, tarp kiekvieno šimto nelegalų yra du „Islamo valstybės“ teroristai. Sirai iš Damasko tvirtina, kad teroristai ir jų šeimos nariai sudaro daugumą į Europą bėgančių siriečių.

Migrantų maišto Vengrijos Rioske mieste metu policija areštavo 39 metų sirą, kuris inicijavo ir koordinavo susirėmimus su policija. Jo kambaryje buvo surasti septyni pasai su Šengeno vizomis. Vėliau paaiškėjo, kad suimtasis yra teroristinės organizacijos „Tabligi Džamaat“ narys ir atvyko į Vengriją lėktuvu, o ne su kitais pabėgėliais. Kas tiekia šiuos pasus ir kaip juose atsiranda Šengeno vizos vengrai kol kas nežino.

Gal apie tai žino visažiniai Lietuvos skverneliai ir kiti „žiniuoniai“?

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают