Afganai susiruošė į Vokietiją pas gerąją Angelą

Šauksmas.lt
+ 1 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/afganai-susiruose-i-vokietija-pas-geraja-...
7533-09-28 (2015 г.), читали 1702
0

Naujienų agentūra TASS, pasiremdama Vokietijos laikraščiu "Welt am Sonntag" praneša, kad Vokietijos jėgos struktūros prognozuoja naują migrantų bangą iš Afganistano.

VFR vyriausybė rugsėjo mėnesį paskelbė duomenis, pagal kuriuos Vokietijoje šiais metais bus priimti 800.000 pretendentų pabėgėlio statusui gauti. Tai ir tapo dingstimi, kad nelegalių migrantų pervežėjai platino Afganistane gandus, kad VFR, neva, priims tik 800.000 žmonių, po ko visiems uždarys sienas.

reklama

Pagal Welt am Sonntag duomenis afganai, kurie anksčiau migravo į Iraną, Pakistaną arba Saudo Arabiją, dabar, kaip ir sirai, nori pakliūti visų pirma į Vokietiją ir suspėti iki to momento, kai VFR atsisakys nuo savo šiandieninės migracinės politikos. Kabule šiuo metu žmonės masiškai teikia dokumentus užsienio pasams gauti, pažymi laikraštis. „Mes patiriame trūkumą darbuotojų ir techninių priemonių“, – laikraštis cituoja afganų valdžios atstovą.

“Dėl tokios įvykių eigos federalinė valdžia vis labiau jaudinasi dėl to, kad migracijos krizę, artimiausiu metu nepavyks išspręsti. Jau dabar federalinių žemių, komunų, ir miestų galimybės išsemtos. Valdžios nuolatos dirba eksra režimu“,- nurodo "Welt am Sontag".

Tenka tik užjausti vokiečius, kurie į valdžia išsirinko bepročius, dėl kurių idiotizmo nukentės ne tik Vokietija bet ir Lietuva.

P.G.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают