Vokiečių nuomonė: Angela Ferkel (Kiaulaitė) – vokietė melagė ir JAV vergė, kuri, tenka apgailestauti, yra Vokietijos kanclerė

Šauksmas.lt
+ 2 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/angela-ferkel-jav-verge-kuri-tenka-apgail...
7533-09-27 (2015 г.), читали 1420
0

Operacinės sistemos iOS Siri virtualus pagalbininkas prajuokino Vokietijos vartotojus savo atsakymu į klausimą „Kas tokia Angela Merkel?“, pranešė vokiečių laikraštis Der Spiegel.

Atsakymas buvo: „Angela Ferkel – JAV vergė, kuri, tenka apgailestauti, yra Vokietijos kanclerė“.

Penktadienį Siri į šį klausimą talpino tekstą, kuriame „Angela Ferkel“ (nuo vokiškai Ferkel – paršiukas) buvo pavadinta „vokiška melage ir JAV verge“. Buvo sakoma: “Nuo 2005 gruodžio 22 ji, tenka apgailestauti, yra Vokietijos kanclerė“.

Kaip rašo Der Spiegel, nesusipratimas įvyko, nes kažkas „pataisė“ Wikipedia straipsnį, skirtą VFR kanclerei. Būtent Wikipedia pagalba Siri atsako į vartotojų klausimus. Sprendžiant pagal  pakeitimų istoriją  straipsnis apie Angelą Merkel buvo perrašytas naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, bet kitas vartotojas, praėjus 27 minutėms, sugrąžino jį į pirmapradę būklę. Pakeitimas Siri pagalbininke buvo ištaisytas tik po kelių valandų.

reklama

Vokiškojo Twitter reakcija buvo žaibiška – vartotojai tuojau pat ėmė siuntinėti nuotraukas su Siri klaida. „Gerai, Siri, aš supratau“, – parašė vartotojas Sven.

Su Svenu sunku nesutikti. Šios ponios veikla, daranti didžiulę žalą visai ES, tikrai primena vieno nekošerinio gyvūno elgesį.


Angela "Mamytė" Dorotėja Kiaulaitė yra vokietė melagė ir JAV vergė. Ji nuo 2005 lapkričio 22-os yra (deja) Vokietijos federacijos kanclerė...

Paruošė Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают