„Nevėžio“ krepšinio komanda artėjantį sezoną skatins blaivybę

Anonimusas
+ 1 - 0
Автор: Jonas Miklovas
Источник: http://www.basketnews.lt/news-89345-nevezis-artejanti-sezona...
7533-09-26 (2015 г.), читали 2296
0

Aurelijus Veryga:

Panašu, kad bent jau Kėdainiuose viskas stosis į savo vietas. Sportas yra sportas, ir jo tikslas bei paskirtis nėra reklamuoti tai, kas kelia destrukciją ir problemas, o atvirkščiai, vienyti žmones ir siūlyti jiems sveikas alternatyvas. Šaunuoliai kėdainiečiai. 

Tikiuosi ir kitos komandos ar miestai greitai suspras padaryti tą patį. Kaip manot Kauniečiai?

Kėdainių „Nevėžio“ rungtynėse artėjantį sezoną nebus galima įsigyti alkoholio, o pati komanda taip pat skatins blaivybę.

Kėdainių rajono savivaldybės taryba uždraudė prekiauti alkoholiniais gėrimais visų sporto renginių metu, nežiūrint, kas juos organizuoja.

reklama

Tokie sprendimai rajono taryboje priimti atsižvelgus į tai, kad šių metų rugsėjo 1 d. įsigaliojo Alkoholio kontrolės įstatymo pakeitimai, kuriais vadovaujantis savivaldybės tarybos turi teisę riboti ar uždrausti prekybą alkoholiniais gėrimais renginių metu, skelbia „kedainiunaujienos.lt“.

Iki šiol per „Nevėžio“ rungtynes Kėdainiuose buvo prekiaujama alkoholiu, o dabar tai ne tik bus nebedaroma, bet ir „Nevėžio“ ekipa papildomai skatins blaivybę.

„Arenoje nebus alkoholio, ant marškinėlių irgi bus užrašai, skatinantys blaivybę. Šį projektą išsamiai pristatysime per pirmas namų rungtynes“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė „Nevėžio“ direktorė Ingrida Marijošienė.

Lietuvoje per sporto varžybas yra draudžiama vartoti alkoholį pačioje sporto salėje, tačiau nedraudžiama to daryti arenoje esančiuose baruose. Visgi bene per visas didesnes krepšinio rungtynes šio reikalavimo nepaisoma.

---
LDiena.lt: labai įdomus paskutinis sakinys - draudžiama girtuokliauti sporto salėje, tačiau vistiek glušiai geria ir niekas jų nesustabdo... Sakyčiau, esame totali Aborigenija ir Chuilandija.

Todėl visiškai nėra ko stebėtis, kad Briuselio ir Užatlantės IUBERMENŠAI su mumis elgiasi kaip su aborigenais ir paskutiniais bybiagalviais.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают