„Pabėgėliai“ nenori likti Suomijoje, nes ten blogi barai ir klubai!

Šauksmas.lt
+ 4 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/pabegeliai-nenori-likti-suomijoje-nes-ten...
7533-09-25 (2015 г.), читали 1874
0

Nauji įrodymai, kad į Europą iš Artimųjų Rytų ir Afrikos plūsta ne pabėgėliai, o „socialiniai parazitai“, ieškantys geresnio ir linksmesnio gyvenimo, pasiekia iš Suomijos, kurią pastarosiomis dienomis užplūdo nelegalių migrantų banga. Apie tai praneša 1 TV.

„Aukštos tvoros ir koridorius – tokius receptus kovoje su Europą užplūdusiais pabėgėliais siūlo Vengrija. Ji jau baigia sienos su Kroatija statybą ir pradėjo ją tverti nuo Slovėnijos. Spygliuotos vielos tvora jau statoma tarp kelių gyvenviečių. Toliau eilėje – tvora su Rumunija.

reklama


Kruvinas Vengrijos režimas stabdo #MAŽUČIUS

Atsakydami į valdininkų iš Briuselio pasmerkimą, vengrai pareiškė, kad yra pasirengę organizuoti transporto koridorių ir pabėgėlius vežti autobusais ir traukiniais tiesiai į Vokietiją ir Austriją, jeigu jos prisiims atsakomybę dėl dokumentų apiforminimo ir pabėgėlių iš Afrikos ir Artimųjų Rytų apgyvendinimo. Kol kas tokių pasiūlymų nebuvo.

Tuo tarpu šimtai pabėgėlių atvykstančių į Skandinaviją pasirodo yra nepatenkinti ten suteikiamomis sąlygomis ir grįžta į Centrinę Europą. Pagal Suomijos Migracinės tarnybos pranešimus, šimtai pareiškimų prieglaudai gauti buvo atšaukti pačių pabėgėlių, nes jie skundžiasi, kad šalta, nedraugiški vietos gyventojai, blogas socialinis paketas, o kai kurie, kad nėra gerų klubų ir barų“- praneša 1TV.

P.G.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают