Latvijoje įvyko eitynės prieš priverstinį imigrantų vežimą iš kitų šalių

Šauksmas.lt
+ 1 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/latvijoje-ivyko-eitynes-pries-priverstini...
7533-09-24 (2015 г.), читали 1753
0

LDiena.lt: prieš užjaučiant brolius latviešus, reikia nepamiršti, kad jų miškinių-banderovcų palikuonys užgrobę valdžią jau spėjo pademonstruoti savo panieką ir neapykantą paprastiems rusams. Latvija ir Estija - unikalios šalys, oficialiai sukurusios "etninio-lingvistinio aparteido" sistemą savo suvenyrinėse bananinėse respublikėlėse, kuriose išrastas iki tol nematytas pasaulyje gyventojų "nepiliečių" statusas.

Todėl, kol mūsų broliai latviešai toliau blūdins savo banderovcine neapykanta mūsų broliams rusams - tol nebus vienybės pačioje Latvijoje ir tegu juos tenai dulkina negrai ir arabai su jEvrosojūzo palaiminimu, per visus galus.
---

Rugsėjo 22 dieną Rygoje įvyko eitynės prieš „priverstinį imigrantų vežimą iš kitų šalių“, kuriose dalyvavo apie 500 žmonių. Apie tai pranešė Latvijos interneto portalas mixnews.lv. Eitynes organizavo Nacionalinė sąjunga „Teisingumas“ ir draugija „Tėvynės gynėjai“. Buvo protestuojama prieš „priverstinį imigrantų vežimą iš kitų šalių“. Eitynių maršrutas ėjo nuo Šaulių aikštės per Rotušės aikštę, per Kalkių gatvę, iki Laisvės paminklo, kur vyko koncertas.

reklama

Kolonos priekyje demonstrantai nešė Latvijos vėliavas, plakatus, kuriuose ES lyderis Klodas Junkeris buvo vaizduojami kaip Adolfas Hitleris. Pasisakantys prieš pabėgėlių priėmimą į Latviją ėjo tyliai, kai kada dainavo patriotines dainas.

Protesto Akcija prasidėjo Šaulių aikštėje, kur atvyko įvairaus amžiaus žmonės. Pas daugumą dalyvių buvo prie drabužių prisegti Latvijos vėliavos ženkliukai, kai kurie vėliavas laikė rankose. Akcija atkreipė daugelio praeivių dėmesį.

Akcijos tikslas – „atkreipti dėmesį „į Latvijai gresiančia migracijos problemą, pareikalauti iš valdančios koalicijos ginti nacionalinius interesus, atmesti bet kokius bandymus kvotų pabėgėliams primetimą“.

Kaip pranešė korespondentas radijo Baltkom, po eitynių pabaigos, prie Laisvės paminklo įvyko koncertas, kuriame dalyvavo Latvijos muzikantai, kurio devizas „Baltija – mūsų“, kurio dalyviai dainavo patriotines dainas ir prisiminė 25 metų senumo įvykius, Atmoda (Atgimimo) laikus, kada Baltijos šalių gyventojai susivienijo kovoje su migrantais.

Renginys praėjo be incidentų. Anksčiau Latvijos vyriausybė sutiko priimti 776 pabėgėlius iš Afrikos ir Artimųjų Rytų pagal solidarumo su ES šalimis planą.

Koncerto fragmentas: https://www.facebook.com/100004600724702/videos/513782718785081/

Paruošė Petras Gulbinskas
Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают